Brachypelma boehmei
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
-
Sanko2
- Dátum registrácie: 7. Apríla 2006, 14:51
- Kontaktovať užívateľa:
Brachypelma boehmei
Ahojte, chcel by som sa spytat aka je vasa B.boehmei...Ta moja je strasne nervozna a aj pri najmensom vyruseni vykopava chlpky.
A este jedna otazocka maju samcekovia B.boehmei tybialne haky a v ktorom zvleku by som ich mal najst? alebo sa to ze je to samcek da rozpoznat len podla zvklecky?
A este jedna otazocka maju samcekovia B.boehmei tybialne haky a v ktorom zvleku by som ich mal najst? alebo sa to ze je to samcek da rozpoznat len podla zvklecky?
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Brachypelma boehmei
Ano tento druh je nervoznejsi a rad vykopava je to napisane aj vo vizitke na stranke...Sanko2 napísal:Ahojte, chcel by som sa spytat aka je vasa B.boehmei...Ta moja je strasne nervozna a aj pri najmensom vyruseni vykopava chlpky.
Vsetci samci rodu Brachypelma maju tibilane haky.... tu druhu cast otazky snad nemyslis vazneSanko2 napísal:A este jedna otazocka maju samcekovia B.boehmei tybialne haky a v ktorom zvleku by som ich mal najst?
ano da sa pod mikroskopom od 6 - 7 zvl volnym okom (podla velkosti pavuka)dajme tomu 10 - 11 zvl.Sanko2 napísal:alebo sa to ze je to samcek da rozpoznat len podla zvklecky?
-
Sanko2
- Kontaktovať užívateľa:
ok vdaka ... len som si to chcel overit...
a co sa tyka tych chlpkov vo vizitke je napisane "Tento druh je impulzívny, mierne agresívny a nervózny. Majoritne sa však bráni vyčesávaním chĺpkov." a nie ze i pri sebemensom vyruseni vykopava...u inych impulzivnejsich druhov to pisane je...ale to je jedno... este raz vdaka

a co sa tyka tych chlpkov vo vizitke je napisane "Tento druh je impulzívny, mierne agresívny a nervózny. Majoritne sa však bráni vyčesávaním chĺpkov." a nie ze i pri sebemensom vyruseni vykopava...u inych impulzivnejsich druhov to pisane je...ale to je jedno... este raz vdaka
-
Sanko2
- Kontaktovať užívateľa:
ale nama preco...nic sa s nou nerobi a aj ked teraz prilis nevykopava tak stale beha po skle, a cez den je zalezena za tym korenom tak ze na nu neni vidiet...tak ak ta nieco napadne tak porad ako zmenit aby sa nebala...cvabo napísal:no vydis , to je dvokaz ze sa boji ....
ziadnym sposobom jej do teraria nezasahujem...a ked ju krmim tak len tam rychlo nieco supnem a necham ju na pokoji...to je cele...mohlo by to byt v substrate? prislis suchy vlhky ... je tam lignocel...
no ja to mam napr. u chromatusky co mam , a ako pisal miro , je to dost nervozny pavuk , radsej pokracuj v tom ze ho krm a nevsimaj si ho ... on sa ukludni ked bude vykrmeny .... a aj to s tym substratom plati ...nemusi mat najek extra vlhko , ale tak jednu tretinu substratu maj vlhku a daj tam misku s vodou ....
- asddsa
- Dátum registrácie: 26. Februára 2006, 14:02
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam taku skusenost a to u mnohych druhov, ze sa casom ich spravanie rozne meni. takisto aj boehmei - 5-7zvl. take "flegmaticke" spravanie a teraz - zbrklost, razantnost, mierna agresivita. ale aj toto je individualne.Mactans napísal:Neviem ja mam taku 5 az 6 zvlekovu B. bohemei a neako zvlast agresivna mi nepripada..Ale nemozem povedat ze by bola neak zvlast placha....Spravil som jej aj bunker..ale radsej sa stale vystavuje:)
I pwn, therefore I am.