Problem s Grammostola rosea
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze ak nezacnes pouzivat vlastny rozum a budes dookola klast taketo rovnake otazky za chvylku sa ti kazdy vykasle na hlavu a nebude sa mu chciet odpisat ti .....
ano dierkaty plech staci - ale IBA DOCASNE.,
nevymyslej nove sposoby ..... vsetky dobre sa uz pouzivaju
ano dierkaty plech staci - ale IBA DOCASNE.,
nevymyslej nove sposoby ..... vsetky dobre sa uz pouzivaju
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- heh , ano niekedy je to nutne , najlepsie je pripojit fototdokumentaciu , asi tu nejaku hodimLukas napísal:Asi tak, sklo bude mensie dajme tomu do 4/5 (styri patiny) a tu sietku ,,prilepis" silikonom na na okraje teraria na tu zvysnu patinu...miki1571 napísal:ale ako mam potom zabezpecit vetranie ? ked tam bude sklo ?
tu mas obrazok...a vaz si tuto moju snahu lebo som tym zabil 10 minut co som mohol spat a zajtra taham v robote patnasku![]()
![]()
![]()
for pixel: a Ty si sa cudoval tomu mojmu navodu na vymienanie substratu a pozri niekedy je to nutne takto napisat![]()
![]()
...bru noc
zalezi aky si kupil , ked si myslim spravne a kupil si tu " masovku" ktoru ma kazdy chovprodukt tak si najprv zisti ci to meria presne. Moja skusenost je ze rozdiel v jednom terariu pri rovnakych vlhkomeroch je aj 20 percent. Oplati sa investovat do digitalu. Ale ak chovas Gramostolu , tak vlhkost 90 percent je prehnana. Ma rada skor suchsie ako mokrejsie prostredie. Znisit vlhkost mozes tym ze budes aplikovat menej vody do teraria a vyriesis lepsie odvetravanie, ci ze sietka a ziaden plech zadarmo. Plech ti zacne csom hrdzaviet... ma to slabsiu odvetratelnost a podobne. **** ak mas 300 - 400 Sk na vlhkomer tak si kup sietovinu , ta ta vide do 50 Sk ....pokial nemas 500 l akvariummiki1571 napísal:ale ked plech mozem mat zadarmo tak preco ne ? este som sa chcel opytat ze ked som si kupil vlhkometer (hydrometer) a ukazuje mi 90 % vlhkost ako ju mam znizit ?
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Mas 150 sk na zbytocny vlhkomer a nemas 50 sk na sklo. Na tvojho pavuka by ti stacil obycajny plastovy box za 39 sk co predava M. Sestak z NR a mal by si po problemoch. Vetranie by si spravil po bokoch a z vrchu.miki1571 napísal: ale jake riesenie este je ked nemam sklo a nemam nanho prachy ?
Ako das dole vlhkost?
Uplne jednoducho, budes len velmi zlahka vlhcit polovicu substratu raz 1,5 tyzdna.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
moja parahybana mi dvihla polozene sklo na akvarku a na skle boli 2 velke knihy ako zataz .... a cely vykend korzovala po byte ....
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
kamo ... klikni si na youtobe .... a daj hladat : SPIDERS ESCAPE ---- a uvidis ....,
a prosim ta .... uz neklad taketo otazky
, lebo nikto nemeral silu jednotlivym pavukom ..... to nie su kulturisti .... 
a prosim ta .... uz neklad taketo otazky
-
SeBra
- Dátum registrácie: 18. Júla 2007, 03:54
- Kontaktovať užívateľa:
MIKI!!! ...nedavno som zalozil temu v pokeci o chovatelstve, ktora ma nazov zabezbecenie teraria Keby si si poriadne prestudoval tuto stranku, vratane tem ktore tu su, tak by si urcite nemarnil cas takymi otazkami, ktore tu davas. Chapem ze nemas skusenosti a ani vedomosti co sa tykaju chovu pavukov, ale ver tomu ze takymto sposobom odradis pomaly ale urcite kazdeho, kto by ti v buducnosti mohol poradit. Ty sam musis zapojit trochu snahy k tomu aby si ziskal nejake tie informacie bez toho aby si neustale kladol podobne otazky. Kazdy ti rad odpovie, ale ked nas uz unavis, co sa ti aj dari, tak neviem neviem... 
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Preco chces silou mocou vymysliet teplu vodu ?? 
2 miki1571: dnes jsem cetl takovou diskuzi, jak mame byt klidni a neuvedomelym zacatecnik vse s klidem vysvetlit. Jelikoz mam dobrou naladu, zkusim to...
Jdi do obchodu kup cokoliv co je ve velke plastove krabicce, treba ty krupky co psal sebra. Ty krupky doma snez nebo presyp, ci vyhod a nech si tu krabicku. krabicku vyplachni, udelej do ni dirky, aby tam mohl proudit vzduch (muzes i do vicka) a napln substratem. Oddelej sadrokarton z tvoji chovne stanice, vyndej pavouka a dej ho do nove ubykace- ano z krabicky je terarium. potom krabicku zadelej a pavouka nech at se zabydli. pokud je ti neco nejasne, klidne napis, rad poradim...
Jdi do obchodu kup cokoliv co je ve velke plastove krabicce, treba ty krupky co psal sebra. Ty krupky doma snez nebo presyp, ci vyhod a nech si tu krabicku. krabicku vyplachni, udelej do ni dirky, aby tam mohl proudit vzduch (muzes i do vicka) a napln substratem. Oddelej sadrokarton z tvoji chovne stanice, vyndej pavouka a dej ho do nove ubykace- ano z krabicky je terarium. potom krabicku zadelej a pavouka nech at se zabydli. pokud je ti neco nejasne, klidne napis, rad poradim...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ty nechapes sadrokarton , ale MY nechapeme teba