Pterinochilus murinus
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
inac ja by som si murinusa nekupil ale kamarat mi ho dal zadarmo tak som sa ho ujal...mozno o taky rok by som si kupil nejaky taky druh
Pavuky:
Brachypelma smithi 13zvl
Lasiodora parahybana 13 zvl
Acanthoscuria geniculata 6 zvl
murinus 7 zvl
Stromatopelma calceatum 2zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Ja osobne mam murinusy (aj RCF aj TCF 8ks) tak v 5-7zv a nejake znamky agresivity som nepostrehol. Pokial pavuka nechas v klude vo svojej pavucine tak by sa ti nic nemalo stat. Len bacha na rychlost...su to diabli. U mna je vacsina pavukou kludna...naozaj staci ked im da clovek pokoj. Pokial sa ma kde skryt nema preco utocit alebo utekat.
Taketo pavuky a vseobecne pavuky pre mna niesu na hranie. V zivote som si pavuka nedaval na ruku...jedine ak mi nejaky filmovkac vyliezol. Teraz som bol tyzden v bratislave a najkrajsie co som doma nasiel je nakompletku cela zapradena krabicka mojej usambary. Normalne ju nechcem ani otvorit. Murinusy su proste perfektne pavuky
Tot moja skusenost toxicky vyznamnymi agresivnymi druhmi.
Taketo pavuky a vseobecne pavuky pre mna niesu na hranie. V zivote som si pavuka nedaval na ruku...jedine ak mi nejaky filmovkac vyliezol. Teraz som bol tyzden v bratislave a najkrajsie co som doma nasiel je nakompletku cela zapradena krabicka mojej usambary. Normalne ju nechcem ani otvorit. Murinusy su proste perfektne pavuky
Tot moja skusenost toxicky vyznamnymi agresivnymi druhmi.
to robila najprv aj mne...skor podzemne chodbicky po krajoch krabicky...a potom neskor uz celu krabicu zapriadla...teraz som ju premiestnoval a ma vaccsiu kruhovu krabicu....ma tam ukyt s kindervajca
tak tam je zapradeny vchod ale este nezapriadla celu krabicku a je tam tyzden +..
Pavuky:
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
moja usambara si zapriadala kompet celu krabicku od 2zvl.

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
sucho obcas kus vody
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
Tak sa riad iba podla tohoto fora a nie podla nejakych lajkov 

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
ano, vlhkost ano, ale ne blato, murinus je afrika ne brazilia 
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
mal som murinusku pri vysokej vlhkosti (dával som nový substrát a nedočkal som, kým kus vyschne
) , teraz to má úplne suché, voda je len v napájačke, občas kúsok "narosím" ...v suchu sa im darí viac ako vo vlhku- moja skúsenosť
keď mala mokro vôbec si nerobila hniezdo, urobilo sa sucho a bác
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
PiXeL napísal:http://www.youtube.com/watch?v=HxXrHc9sflA
este stale si myslis ze je tento pavuk vhodnym pre zacinajuceho chovatela ??
http://www.youtube.com/watch?v=6Eul8sy5Ylo&NR=1
fast and furious
Grammostola rosea (adult M size) pohlavie a pocet zvlekov neurcene. (prvy zvlek umna)
Poecilotheria regalis 7zv. 0.1 (zvlek doma)
Poecilotheria regalis 7zv. 0.1 (zvlek doma)
- Gergej
- Dátum registrácie: 15. Marca 2009, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
Záleží od prostredia aké si mu vytvoril. Moja krásavica tiež spočiatku nepriadla vôbec nič, iba taký valček v ktorom bývala a minimálne vychádzala von, až neskôr som zistil že mala príliž vlhko!!!!!
Po dvoch mesiacoch vetrania a vytvárania prievanu sa zem vysušila a po krátkom (veľmi krátkom) čase si vytvorila krásnu spleť pavučín v celom jednom rohu terária....... Neraz ju pristihnem ako si vnoci dopriada zničenú časť pavučiny...
Aj málokedy rosím, fakt len kôli rastlinám a môžem ti povedať skoro každý večer je vonku a aj potravu už prijíma s večším nadšením ako keď mala prevlhčený substrát.......
Predsa len, potrebuje sucho...tak 40 - 65 percent...
Po dvoch mesiacoch vetrania a vytvárania prievanu sa zem vysušila a po krátkom (veľmi krátkom) čase si vytvorila krásnu spleť pavučín v celom jednom rohu terária....... Neraz ju pristihnem ako si vnoci dopriada zničenú časť pavučiny...
Aj málokedy rosím, fakt len kôli rastlinám a môžem ti povedať skoro každý večer je vonku a aj potravu už prijíma s večším nadšením ako keď mala prevlhčený substrát.......
Predsa len, potrebuje sucho...tak 40 - 65 percent...
Hey hou, let´s go!!!
anoo tak to presne robi teraz moj/a ,,, len v rozku male hniezdecko ,,,, sak ono sa to pomaly vysusii ale mam tam tak 3,5 cm zeminy tak to asi chvilku potrva .... v zime by som si mal asi kupit nejak vyhrevnu ziarovku nech ma teplo ... co ?
facebook...Riiso Surovy.....
kupim : Xenesthis immanis
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...
jo byvam v panelaku na samem vrchu ,,,, ale tak vies mam blbu mamu nechape ze pavuk potrebuje teplo ona dojde a barkedy otevre okno .... je teho schopna aj cez zimu dolest a otevrt mi ho tu .... je ji jedno ci tu neco chovam alebo ne
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
mne toto robí foter
..ale k tomu vyhrievaniu, cez zimu mám obtočené topné káble, inak ee....veď keď aj kolíše teplota, kde na svete je stále ideálna??nikde, iba tam, kde to tak spraví človek....a zviera "potrebuje" striedanie jak teploty+vlhkosti-ročného obdobia, dňa a noci...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
okej tak tie topne kable si aspon kupim ..... nech mam aspon daco ked budem mat v izbe minus deset ... a predsalen v sklenenej vytrinke sa mu aspon nejake to teplo udrzi a z tymi kablami duplom ... dikes za radu
tohle to sem potreboval vedet .
:D
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...
Pamphobeteus fortis
Phormictopus platus
SS ponuky ,,, dakujem...