Poecilotheria subfusca
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
Píšeš blbiny....Nie je to jedno. Injekčnou striekačnou vsiakne voda do substrátu len na určitej časti, potom je substrát zbytočne premočený a pri zlom vetraní máš na svete huby. Filmovky je úplne nevhodné striekačkou rosiť. To ani nerosí to skôr pavúka zaplaví ak mu tam kvapneš už 3 kvapky. Poharom ? snad nie je pavuk kvet že ho obleješ pol litrom vody....Johny.700 napísal:..podla mna je to jedno...ten substrat si to aj tak natiahne do seba a jemu je to jedno ci ho narosis rozprasovacom alebo striekackou alebo poharom alebo hocicim..hlavne ze dostane vodu..
Na rosenie je najlepší rozprašovač ! Aj filmovky sa v pohodke dajú rosiť rozprašovačom... Nie je nejak extra drahý do 30 sk ho máš v pohodke. Porosí ti povrch substrátu zbytočne nepremočí pôdu a pavúkom najviac vyhovuje....Jediná nevýhoda je, že v letných mesiacoch je pôda na druhý deň takmer na nerozoznanie od porosenia....

- meo
- Dátum registrácie: 13. Júna 2008, 15:14
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ja som za rozprasovac, len co by si mi prosim Ta poradil, ked pavucik je zrovna uplne hore alebo zospodu na vicku??? Cele to otvaranie z vrchu je pre stromakov velmi neprakticke...Razor napísal:Píšeš blbiny....Nie je to jedno. Injekènou striekaènou vsiakne voda do substrátu len na urèitej èasti, potom je substrát zbytoène premoèený a pri zlom vetraní máš na svete huby. Filmovky je úplne nevhodné striekaèkou rosi�. To ani nerosí to skôr pavúka zaplaví ak mu tam kvapneš už 3 kvapky. Poharom ? snad nie je pavuk kvet že ho obleješ pol litrom vody....Johny.700 napísal:..podla mna je to jedno...ten substrat si to aj tak natiahne do seba a jemu je to jedno ci ho narosis rozprasovacom alebo striekackou alebo poharom alebo hocicim..hlavne ze dostane vodu..
Na rosenie je najlepší rozprašovaè ! Aj filmovky sa v pohodke dajú rosi� rozprašovaèom... Nie je nejak extra drahý do 30 sk ho máš v pohodke. Porosí ti povrch substrátu zbytoène nepremoèí pôdu a pavúkom najviac vyhovuje....Jediná nevýhoda je, že v letných mesiacoch je pôda na druhý deò takmer na nerozoznanie od porosenia....
A ked uz rosite striekackou do dierok, ako potom krmite a vyberate zvysky???
Ahojte! aj ja som za rozprasovac...je to zrejme najlepsi prostriedok na rosenie......ale obcas pouzivam aj striekacku. dal som na to tenku ihlu aby som pavuka hned nezaplavil a rosim tak, ze to strcim dovnutra cez vetraci otvor, potom namierim na opacnu stenu a vstreknem tam vodu.....rychlo, ale kratko....ked to robis rychlo, trosku sa voda aj "rozprasi"..ale len trosku.......+ treba to robit opatrne, lebo fakt tam hrozi predavkovanie
.............ale ako som uz pisal, rozprasovac je vo vacsine situacii suverenne lepsi
"Si vis pacem, para bellum."
- Johny.700
- Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
- Kontaktovať užívateľa:
To Razor: ...ja som to myslel trsku inak..zase si si to prevratil tak aby sa to hodilo tebe..myslel som to takto: Samozrejme ze pouzivam rozprasovac,aj striekacka by sa nasla..a s tym poharom..jasne ze nebudem kvapkat do filmoviek vodu z pohara..ty genius..ale chcel by som ta vidiet ako by sa ti chcelo injekcnou striekackou vlhcit velke terarko..hmm...a pokial nemas preschnuty lignocel a staras sa on pravidelne tak by si mal vediet ze ked nalejes vodu do jedneho kutiku terarka tak do 20 min maximalne sa to rozpije vsade..hmm...
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Samozrejme to nie je pravda. Niektore druhy sa daju pomocou drobnych rozdielov v juvilejnych zvlekoch spolahlivo urcit. Tvoja P. sub. sa tam nespomina.cvabo napísal:pohlavny dimorfizmus sa u pavukov objavuje po dosiahnuti adultnych zvlekoch teda u samca .... inak nic ...
http://www.zoonen.com/perzoonen/artikel.asp?oid=233789
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
marek
...
je uplne fajnová dost ti zavidim niektorych pavukov čo maš v chove
je uplne fajnová dost ti zavidim niektorych pavukov čo maš v chove

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
Skús si to pohľadať na google. Asi najväčší rozdiel medzi nimi je carapax. Aspoň podľa mňaMilan.svk napísal:nevedeli by ste sem niekto dat fotky lowlnad a highland subfusci? ... prosim![]()
ale aby to bolo farebne verne pokila tam je nejaky vacsi rozdiel
\\//_
( (:B
//\\¯
>~, \\ / /
3): )))))=====Q
>~' // \ \
//\\¯
>~, \\ / /
>~' // \ \
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
karapax to len nebude ... rozdielov je niekolko ... a jednym veeelkym je velkost
A taktiez naroky na teplotu a vlhkost. Atd atd atd ... Uz sa to tu risilo. Su zodpovedane aj neake zakladne otazky tykajuce sa rozdielov.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Malé jedince asi nie...už take 7 a vyšie jedince dá sa vidieť. Ved aj v mojom podpise sú hned vedľa seba carapaxi low aj high subkyterno napísal:rozdielov je hned niekolko ale neviem ci by si bezpecne urcil len z fotografie o ktoru ide.....ExCeL napísal:Ja viem že sú ich spusto.Ja som povedal jeden znich ktory uprednostnujem. Ked vidim highland na fotke tak prv mi udrie do oči carapax.
\\//_
//\\¯
>~, \\ / /
>~' // \ \
//\\¯
>~, \\ / /
>~' // \ \

[/url