Poecilotheria metallica
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
-
- Dátum registrácie: 26. Augusta 2007, 16:55
Poecilotheria metallica
preco je tento pavuk tak strasne drahy?
Re: p.metallica
no nejakych 40 -60 ks nie je boh vie co ...Raqua napísal:A na to si preboha ako prisiel ?Razor napísal:.. a aj preto lebo je ich v kokone málo
Re: p.metallica
60ks je u Poecilotherii normalny pocet a viem aj o ludoch, co mali viac mladych P. metallica. Mavaju rovnake kokony ako ine druhy z toho rodu, nie menej ani viac. Standard.cvabo napísal:no nejakych 40 -60 ks nie je boh vie co ...Raqua napísal:A na to si preboha ako prisiel ?Razor napísal:.. a aj preto lebo je ich v kokone málo
No kto by nechcel???
Kód: Vybrať všetko
http://www.birdspiders.com/gallery/p.php/55
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Lebo niet odchovov ...., a malo jedincov v kokone a tak.666JonDavis napísal:Preco je teda este stale taka draha ?
cena sa pohybuje v zavyslosti na mnozsvte ponukanych jedincov. Napr. ja som kupoval . E. cyanognathus z CR ako novynku za 500 Sk ... a kamos kupil uz na slovensku za 200 aj neake drobne. Proste ak su su lacnejsie a ak niesiu hold smola.
Viem kto predaval p. metallica za 1500 CZK , a rozpredal ich velmi rychlo ... . Teraz momentalne nema, ale ked sa podari na jesen budu zas. Mozno .... .
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- 666JonDavis
- 666JonDavis
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
VELA, porovnajte Rehakov cennik a Sestakov , a aj po prepocitani kuryu ich ma drahsie.666JonDavis napísal:Michal Šestak ju ma v ponuke.
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Poecilotheria metallica
moja krásavica cca 5,5cm telo
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Počuli ste už o tej "black form" P. metallica? Videl som obrazok u nejakeho nemeckého chovatela a aj inde na nete som sa k tomu dostal... zrejme niečo podobné ako u lividumky tie tmavé a svetlé formy...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
sledoval som to , ale k blissim info som sa neako nedostal ... neviem povedat ci to je spoko info ... ale ako vieme poddruhy neexistuju , tak sa musia vyjadrit taxonomovia ..
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
0,1 Poecilotheria metallica 8.zv. ...druha je síce trošku väčšia, ale nie je tak vyfarbená
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html