mazanie prispevkov
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
mazanie prispevkov
som zvedavy kto mi stale maze prispevky na fore, a aj dôvod k tomu !!!
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
ja to mazanie schvalujem ako to dostal adi do kompetencie tak to riesi. sak chcete aby to tu vyzeralo ako na teraristika.sk? strach a hroza.
kto nevie hore je moznost hladat (medzi FAQ a Zoznamom uzivatelov)
je dost veci a info co sa tu uz na fore poriesilo tak naco zakladat nove a nove temy kde sa bude riesit to iste. a komu sa nepaci ze je tu "mrtvo" - toto je jednostranne zamerane forum o pavukoch.
kto si chce pokecat o niecom inom je tu offtopic, ss alebo pokec.sk
kto nevie hore je moznost hladat (medzi FAQ a Zoznamom uzivatelov)
je dost veci a info co sa tu uz na fore poriesilo tak naco zakladat nove a nove temy kde sa bude riesit to iste. a komu sa nepaci ze je tu "mrtvo" - toto je jednostranne zamerane forum o pavukoch.
kto si chce pokecat o niecom inom je tu offtopic, ss alebo pokec.sk
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Re: mazanie prispevkov
Maže ich Admin alebo Moderátor.jednasest napísal:som zvedavy kto mi stale maze prispevky na fore, a aj dôvod k tomu !!!
Dôvod - su o ničom / sú mylné / sú OT (off topic) / presahujú rámec slušnej konverzácie etc...
Napríklad táto téma je o ničom. Tak sa potom nečuduj prečo Ak ťa zaujímajú pravidlá fóra, pohľadaj ich, ak ťa zaujíma prečo bol zmazaný ten-ktorý tvoj príspevok, napíš adminovi/moderátorovi.
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Re: mazanie prispevkov
jajednasest napísal:som zvedavy kto mi stale maze prispevky na fore, a aj dôvod k tomu !!!
Dovody uz su popisane vyssie ...
PS: Tento topick by som zmazal tiez ... ale tu uz nemozem mazat.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
jak si povedal existuje ss, tak by sa mohlo napisat aj aspon nejake halo ze bol prispevok zmazany , tuto temu zmazte ked chcete
Môj web
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
vacsinou pisem ... ale nevychadza mi cas .... sorky ..
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
ok, neva
Môj web
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
rey_619 napísal:Adi niekedy vymaze aj to co netreba...
napr. ?
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Ak verejne pises take , tak verejne napis aj preco ....rey_619 napísal:skoda rozoberat. co bolo bolo...adi napísal:rey_619 napísal:Adi niekedy vymaze aj to co netreba...
napr. ?
Ak sa chces bavit v sukromi , zeby som ti nahodou neako ublizil ... napis SS ...
A nebud hrdina. Ak napises ... dokonci .. alebo nepis
Ja si svoje obhajim. Viem co a aj preco mazem
ak si vsetko co vymazes aj pamatas a detailne, tak ti gratulujem...adi napísal:Ak verejne pises take , tak verejne napis aj preco ....rey_619 napísal:skoda rozoberat. co bolo bolo...adi napísal:
napr. ?
Ak sa chces bavit v sukromi , zeby som ti nahodou neako ublizil ... napis SS ...
A nebud hrdina. Ak napises ... dokonci .. alebo nepis
Ja si svoje obhajim. Viem co a aj preco mazem
ja som kedzsi vytvoril temu, preco sa moj pavuk, ked som ho fotil vzdy v ten isty moment zlakol a ci sa to uz niekomu stalo. dopatral som sa, ze pricinou boli vibracie, ale pisali sa tam aj somariny, na ktore si upozornil a nie zeby si vymazal konkretne prispevky, ale rovno celu temu
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
ta tema bola odveci, tvoja "zahada" bola vyriesena, nebol dovod nezmazat to
Môj web
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak, vysvetlili ti to .. a take debility nepodporujem ... co ak si to precita neaky absolutny zaciatocnik .. co si pomysli ?
A ano pametam si ... blbosti inych si pametam.
Este neaky problem ?
A ano pametam si ... blbosti inych si pametam.
Este neaky problem ?
- Gergej
- Dátum registrácie: 15. Marca 2009, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
......poznám minimálne dvoch ľudí, ktorý sem nechcú prispievať, zo zrejmých dôvodov. Neviem prečo ste na seba takýto arogantný a pohŕdavý. Nie všetci sú géniovia ako vy!!!!!!! Práve túto tému som si čítal aj ja a nielen ja a vôvec mi nepripadala hlúpa, dokonca ani pre pokročilého chovatela.
Je to smutné že sa takto odrádzajú ľudia ktorý by sa podelili o svoje chovateľské zážitky a vedomosti.....
Je to smutné že sa takto odrádzajú ľudia ktorý by sa podelili o svoje chovateľské zážitky a vedomosti.....
Hey hou, let´s go!!!
- patmos
- Kontaktovať užívateľa:
Pomenuvavajme veci radšej správnym pojmom - aroganciu a pohŕdavosť nahraďme neadekvátnosťou a stupiditou otázok a rovnako aj prispievaných odpovedí.
Včera som si všimol ako moj pavúk pri počúvaní Enriqueho Iglesiasa odrazu ustrnul - hm...založim novú tému, isto mi budú vedieť skúsení chovatelia poradiť čím to je.
Gergey a rei - je to kruté ale otázky tohto tipu sú otázkami chovateľov ktorí nemajú ani šajn ako sa ešte pavúk vie správať a čo všetko robí. Ak su tieto otázky súčasťou všeobecnej témy tomu venovanej (napr. nazvanej Zmeny správania pavúka etc.) je to fajn, lebo začínajúci chovateľ sa dozvie okrem tohto aj o iných formách zmeny správania svojho chovanca. Ak sú tu však založené nové duplicitné témy a samotný charakter otázok je o ničom, sry, zbytočnosť, blud a hlavne CHAOS. Respondentovi odpovedané bolo, v záujme zamedzenia tvorby ďalších bludov a nezmyselných otázok ju radšej zmažme. A pokiaľ ide o zásah do Vášho ega - tak s tým sa treba chalani vyrovnať Aj mne bolo zmazaných pár príspevkov. Ale oprávnene, boli to reakcie OT, bludy, výmysly, nepodporené domnienky ktoré by som teraz už nehodil do pléna, pretože som čítal a čítal tie relevantné. (Viď jednasest, ktorý už zistil ze písať bludy a zakladať bludné témy je zbytocnost). Vaše príspevky nie sú slovo božie a na to je tu moderátor/admin aby tie ktoré sú nepodstatné posúdil a vymazal. Lebo ako uz bolo povedané - nechcime z toho dalsie teraristika.sk
Včera som si všimol ako moj pavúk pri počúvaní Enriqueho Iglesiasa odrazu ustrnul - hm...založim novú tému, isto mi budú vedieť skúsení chovatelia poradiť čím to je.
Gergey a rei - je to kruté ale otázky tohto tipu sú otázkami chovateľov ktorí nemajú ani šajn ako sa ešte pavúk vie správať a čo všetko robí. Ak su tieto otázky súčasťou všeobecnej témy tomu venovanej (napr. nazvanej Zmeny správania pavúka etc.) je to fajn, lebo začínajúci chovateľ sa dozvie okrem tohto aj o iných formách zmeny správania svojho chovanca. Ak sú tu však založené nové duplicitné témy a samotný charakter otázok je o ničom, sry, zbytočnosť, blud a hlavne CHAOS. Respondentovi odpovedané bolo, v záujme zamedzenia tvorby ďalších bludov a nezmyselných otázok ju radšej zmažme. A pokiaľ ide o zásah do Vášho ega - tak s tým sa treba chalani vyrovnať Aj mne bolo zmazaných pár príspevkov. Ale oprávnene, boli to reakcie OT, bludy, výmysly, nepodporené domnienky ktoré by som teraz už nehodil do pléna, pretože som čítal a čítal tie relevantné. (Viď jednasest, ktorý už zistil ze písať bludy a zakladať bludné témy je zbytocnost). Vaše príspevky nie sú slovo božie a na to je tu moderátor/admin aby tie ktoré sú nepodstatné posúdil a vymazal. Lebo ako uz bolo povedané - nechcime z toho dalsie teraristika.sk
My collection:
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
amen
ok beriem mozno podla vas to bola stupidna otazka, ale mne sa to tak nezdalo. prispevky na fore nezakladam ako na beziacom pase, chodim sem iba citat a ked mam problem a nenajdem tu nic podobne riesene, tak potom napisem a to, ze pavukom vadia "vibracie" pri fotreni tu nebola ziadna zmienka...chcel som len vediet co je pricinou a ked niekto porovnava strnulost pavuka ked mu pusti Iglesiasa s mojim doslova vzplasenym a o zivot utekajucim pavukom, tak nech radsej mlci
jednym z problemov tohto fora je, ze vssetci ste tu odbornici, ale len na otazky typu moj pavuk lezi na chrbte a nehybe sa. co mam robit?
prikladom je adi, ktory nazve vykrystalizovany vapenec plesnou
jednym z problemov tohto fora je, ze vssetci ste tu odbornici, ale len na otazky typu moj pavuk lezi na chrbte a nehybe sa. co mam robit?
prikladom je adi, ktory nazve vykrystalizovany vapenec plesnou
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Mas smitku ... a to je bojko ... preco ? Ti asi nik nepovie ...
PS: Mozem radit ked dakto popise problem ako : Mam biele veci na hline .. co to je ? - ta asi plesen ... a Vapenec to neni mojko ... Ten v raseline a lignocely nema take zastupenie aby sa vykrystalizoval na povrchu.
Ked uz , vieme sa bavit o neakych mineraloch ... ale urcite tam budu aj plesne a podne bakterie a kopec ineho sajrajtu.
Skus to hodit pod mikroskop ... zaujimava podivana ...
A nebud uz tolko mudry ... zbytocne si deries nervy aby si ma presvedcil aky som arogantny. Ja o tom totiz viem , Avsak, poradim cloveku co o to stoji ( ze aj sam pohne ritou a hlavou a daco urobi ...)
Pekny den ..
- Gergej
- Dátum registrácie: 15. Marca 2009, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
Patmos, vôbec nejde o ego, len o princíp. Som na niekoľkých fórach, samozrejme všade vznikajú duplicitné témy, tomu sa nik nevyhne. No zas na druhej strane má niekto problém a potrebuje ho vyriešiť. Keby som sa nevenoval pavúkom už 20 rokov, tak sa tiež pýtam koniny, a určite by sa mi nechcelo prekutrávať celé fórum, čo by mi trvalo aj týždeň.......samozrejme pokiaľ mám čas.
Ide len o jednoduchý, primitývny princíp. Na jednom fŕe to bolo vymyslené veľmi pekne, jednoducho bool dotyčný upozornený SS správou, o duplicitnom príspevku a zároveň upozornený na skoré premazanie jeho príspevku. To bolo dosť fér!!
Ide len o jednoduchý, primitývny princíp. Na jednom fŕe to bolo vymyslené veľmi pekne, jednoducho bool dotyčný upozornený SS správou, o duplicitnom príspevku a zároveň upozornený na skoré premazanie jeho príspevku. To bolo dosť fér!!
Hey hou, let´s go!!!
- patmos
- Kontaktovať užívateľa:
Súhlasím, dobrý postup.
Zásahom do ega som nemyslel konkrétne teba, skôr som reagoval na reya, ktorý obviní moderátora bez uvedenia dôvodu a vyjde s farbou von až keď sa to začne riešiť.
Do tejto debaty už zasahovať nebudem, môj názor sa nemení.
Zásahom do ega som nemyslel konkrétne teba, skôr som reagoval na reya, ktorý obviní moderátora bez uvedenia dôvodu a vyjde s farbou von až keď sa to začne riešiť.
Do tejto debaty už zasahovať nebudem, môj názor sa nemení.
My collection:
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Vacsinou pisem ludom ...Gergej napísal:Patmos, vôbec nejde o ego, len o princíp. Som na niekoľkých fórach, samozrejme všade vznikajú duplicitné témy, tomu sa nik nevyhne. No zas na druhej strane má niekto problém a potrebuje ho vyriešiť. Keby som sa nevenoval pavúkom už 20 rokov, tak sa tiež pýtam koniny, a určite by sa mi nechcelo prekutrávať celé fórum, čo by mi trvalo aj týždeň.......samozrejme pokiaľ mám čas.
ale niekdeky nie ... Aj ja mam len obmedzeny cas ...
A pokial mazem celu temu, nepisem nikomu, Vacsinou, - teda pokial sa uz do nej zapojili aj iny uzivatelia. Jednoducho zmizne.
To robili aj mne ked som sem zacal chodit. A hla ... myslim, ze to prinieslo ovocie.
adi ona napisala akej to je konzistencie. cize ak to je ako zrnko piesku ci kamienok, tak plesen to asi jednoznacne nie a nieco tam vykrystalizovalo. sajrajt mas vsade, aj na rukach a tiez mi nemusis hovorit co vsetko sa nachadza v pode a ked sa aj nenachadza co sa tam z ovdzusia dostane
hej smithka je bojko, odkedy som jej spravil novy domov, tak sa zahrabala a uz neuvidim 5. zvlek
hej smithka je bojko, odkedy som jej spravil novy domov, tak sa zahrabala a uz neuvidim 5. zvlek
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
chces sa potahovat na drobnostiach a slovickach ?rey_619 napísal:adi ona napisala akej to je konzistencie. cize ak to je ako zrnko piesku ci kamienok, tak plesen to asi jednoznacne nie a nieco tam vykrystalizovalo. sajrajt mas vsade, aj na rukach a tiez mi nemusis hovorit co vsetko sa nachadza v pode a ked sa aj nenachadza co sa tam z ovdzusia dostane
Aby si nezacal hladat vsetky moje stare prispevky a odpovede ... .
Su ludia kt. sa vypracuju po kritike ostatnych , po ich radach ... mozno arogantnych alebo sarkastickych. A su ludia co sa vedia len stazovat a plakat aky je svet nespravoslivy a ako im kazdy kladie polena pod nohy.
Kde sa zaradis ?