Galeria
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Galeria
chcel by som sa opytat kedy bude galeria ?
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
to je dobra otazka. V prvom rade musime na svoju obranu povedat ze budeme mat skusky a zapocty v skole, takze nie je dostatok casu. Do galerie mame kopec obrazkov, ziskali sme fotografie aj od chovatelov z Polska, USA, Nemecka. Takze zverejnovat je co.
Problem je v tom ze sme sa este nedohodli na style, akym bude galeria riesena, tak isto ako ani na tom ako bude vizualne vyzerat.
Este pred galeriou bude spustena inzercia, ktorej funkcny zaklad som uz naprogramoval, treba ju vsak doladiť hlavne po designovej stranke co chce dost veal casu a takisto vymysliet nejaky inteligentny sposob zobrazovania.
Ako prve vsak urcite bude premiestnenie stranky na domenu www.lasiodora.sk ktoru uz mame zakupenu a je otazkou casu kedy tam stranku presunieme.
... tolko k pripravovanym novinkam...
(+ samozrejme clanky a vizitky budu pribudat + novy test je skoro hotovy)
Problem je v tom ze sme sa este nedohodli na style, akym bude galeria riesena, tak isto ako ani na tom ako bude vizualne vyzerat.
Este pred galeriou bude spustena inzercia, ktorej funkcny zaklad som uz naprogramoval, treba ju vsak doladiť hlavne po designovej stranke co chce dost veal casu a takisto vymysliet nejaky inteligentny sposob zobrazovania.
Ako prve vsak urcite bude premiestnenie stranky na domenu www.lasiodora.sk ktoru uz mame zakupenu a je otazkou casu kedy tam stranku presunieme.
... tolko k pripravovanym novinkam...
(+ samozrejme clanky a vizitky budu pribudat + novy test je skoro hotovy)
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
galeria je zatial spravovana, nie je to portal ako bola byvala www.akvaria.sk skratka klasicka fotogaleria, ktoru spravujeme my, majitelia stranky (sceptic, bebekexxx). Fotografie sa snazime upravovat podla jednotnej sablony (nie vsetky vsak su) a uploadujeme ich priebezne. Ak máš záujem uverejniť si nejaké fotky (ktoré sú aspoň také dobré alebo este lepsie krajsie ako tie co su tu) budeme velmi radi. Najviac si cenime pridanie druhu ktory tu este nemame. Copyright si urcuje majitel fotografie.
mail je admin.lasiodora@centrum.sk
mail je admin.lasiodora@centrum.sk
-
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 27. Augusta 2006, 19:25
- Kontaktovať užívateľa:
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
už som si pozrel mail a hneď ich aj pridám do galérie, veľmi pekné fotky, ďakujeme
Jedna vec ma ešte napadla k tej fotke čo si poslal ako Brachypelma ruhnaui. Tento názov už nie je platný, bola synonymizovaná s Brachypelmou albiceps, čiže toto by mal byť teraz spávny názov podľa všetkého. je to v platnickovi
Jedna vec ma ešte napadla k tej fotke čo si poslal ako Brachypelma ruhnaui. Tento názov už nie je platný, bola synonymizovaná s Brachypelmou albiceps, čiže toto by mal byť teraz spávny názov podľa všetkého. je to v platnickovi
-
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 27. Augusta 2006, 19:25
- Kontaktovať užívateľa:
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
galeria je iny system ako forum a pridavat fotograie do nej mozeme len ja a sceptic, teda autori stranky. Je to hlavne kvoli tomu, ze mozeme konktrolovat ake fotky sa pridaju, ci su pridane k spravnemu rodu a ci splnaju aspon nejaku minimalnu kvalitu na zverejnenie.
Ak chcete vystavit nejake vase fotky tak ich poslite na mail admin.lasiodora@centrum.sk aj s vasou poziadavnou ohladne copyrightu.
Za pochopenie dakujeme
Ak chcete vystavit nejake vase fotky tak ich poslite na mail admin.lasiodora@centrum.sk aj s vasou poziadavnou ohladne copyrightu.
Za pochopenie dakujeme
Galerie fotek
Kdo by se chtel podivat tak na www.piloun.com/album jsou moje fotky Lasiodora parahybana a Haplopelma Lividum
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte, sceptic sa nedavno podujal nahadzat do galerky fotky od brachyho, na ktore sme sa chystali snad uz pol roka. Lutujeme ze teraz nemame cas, ale snad sa nam skoro podari vsetky dobre fotografie, ktore nam kedy boli poslane ci uz cez icq, mail, do sutaze alebo na ftp konecne popridavat do galerie. Este majte trochu strpenia