Lasiodora.sk
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Lasiodora.sk
Ahojte
Po dlhom čakaní a našich bezodkladných povinností Vás vítam na nových stránkach... Robíme na menšich úpravách a dúfam, že ich spravíme k vašej spokojnosti.
Na stránku pribudli nové zaujímavé sekcie ako napr: toto forum alebo kvíz... v neposlednom rade pribudla aj nová sekcia a to rôzne interview so známi osobnosťami svetovej arachnológie...
Prvý rozhovor nám poskytol samotný Rick West!
Nové články a nákresy sú pripravené na postupné zverejnovanie
...
Dúfam, že sa stránke bude dariť ako doteraz....
Sceptic
Po dlhom čakaní a našich bezodkladných povinností Vás vítam na nových stránkach... Robíme na menšich úpravách a dúfam, že ich spravíme k vašej spokojnosti.
Na stránku pribudli nové zaujímavé sekcie ako napr: toto forum alebo kvíz... v neposlednom rade pribudla aj nová sekcia a to rôzne interview so známi osobnosťami svetovej arachnológie...
Prvý rozhovor nám poskytol samotný Rick West!
Nové články a nákresy sú pripravené na postupné zverejnovanie

Dúfam, že sa stránke bude dariť ako doteraz....
Sceptic
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
galeria bola na starej stranke a samozrejme s nou pocitame aj na tuto veriu lasiodory.wz.cz. posledne na com to stoji, je ze nemame zatial urcene nejake rozumne riesenie ako by mala vyzerat a takisto nemame dostatok casu. Fotiek mame stovky, staci povyberat. Planujeme na zaciatok kazdej vizitky umiestnit fotografiu konkretneho vtackara, teda ak ho mame v chove alebo zozenieme, nemozme totiz len tak uverejnovat fotky z internetu.
Takisto bude samostatna galeria.
Takisto bude samostatna galeria.
Popis druhov
no len tak nahodou ak sa bude chciet do popisu druhov hodit aj fotku bolo by to celkom fajn, ale aj tak sa mi to tu velmi paci
mimochodom nepodarilo sa mi vyhodnotit kviz neviete preco ??

Re: Popis druhov
jj toto by som bral aj ja, lebo ako zaciatocnik dost casto studujem jedntl. druhy co su zac a musim si vzdy kliknut na popis a potom ho hladat v galerii...pod popis by sa mohla dat foto adult samca a samice, pripadne aj nejaky maly pavucik, ale to us nemusi bytorlovecsk napísal:no len tak nahodou ak sa bude chciet do popisu druhov hodit aj fotku bolo by to celkom fajn, ale aj tak sa mi to tu velmi pacimimochodom nepodarilo sa mi vyhodnotit kviz neviete preco ??

hmm inac to hore som pisal ja
to je druha vec inac, co by sa mohla nejako poriesit, lebo co som pozeral forum tak sa to stalo us viackrat ze aj registrovany uzivatel pisal ako anonym nechtiac. Malo by to byt bud okatejsie, ze niesom prihlaseny. je tu sice to auto prihlasovanie, ale mohlo by to napr. niekde hore tucnym cervenym pisat ze nie som prihlaseny

to je druha vec inac, co by sa mohla nejako poriesit, lebo co som pozeral forum tak sa to stalo us viackrat ze aj registrovany uzivatel pisal ako anonym nechtiac. Malo by to byt bud okatejsie, ze niesom prihlaseny. je tu sice to auto prihlasovanie, ale mohlo by to napr. niekde hore tucnym cervenym pisat ze nie som prihlaseny

- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
o chove krmneho hmyzu zatial:
http://www.lasiodora.sk/index.php?clanok=chovhmyzu tieto tri, co by ta este zaujimalo?
http://www.lasiodora.sk/index.php?clanok=chovhmyzu tieto tri, co by ta este zaujimalo?
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
pre tých, ktorý netušia čo sú to šípové žaby : http://www.ekamarad.cz/magazin/index.php?cid=4462
Tieto žaby sa ako krmivo vôbec nehodia a ich chov je pomerne náročný na to aby sa popri veľkom chove vtáčkarov oplatil. Takisto jed vtáčkarov je najúčinnejší na bezstavovce.
Jediné dôležité, čo nám tam chýba je chov myší a potkanov kvôli produkcií holátok.
Strašílky sú ako potrava tiež nevhodné. ich energetická hodnota je dosť malá, nemajú také veľký objem živín aby sa to oplatilo. starostlivosť je dosť časovo náročna a takisto v zime dosť problematická čo sa týka zohnania krmiva pre ne. Niektoré sa dokazu tiez dost ucinne braniť.
Možno sa ale niekedy rozhodneme doplniť aspon tie strasilky a napriklad chrobáky
Tieto žaby sa ako krmivo vôbec nehodia a ich chov je pomerne náročný na to aby sa popri veľkom chove vtáčkarov oplatil. Takisto jed vtáčkarov je najúčinnejší na bezstavovce.
Jediné dôležité, čo nám tam chýba je chov myší a potkanov kvôli produkcií holátok.
Strašílky sú ako potrava tiež nevhodné. ich energetická hodnota je dosť malá, nemajú také veľký objem živín aby sa to oplatilo. starostlivosť je dosť časovo náročna a takisto v zime dosť problematická čo sa týka zohnania krmiva pre ne. Niektoré sa dokazu tiez dost ucinne braniť.
Možno sa ale niekedy rozhodneme doplniť aspon tie strasilky a napriklad chrobáky