KaruzoRB
Moderátor: Sceptic
- Horácio
- Dátum registrácie: 5. Marca 2010, 13:45
- Kontaktovať užívateľa:
A to sa chcem ešte spýtať.Koľko asi trvá u E.cyanognathusa po zvleku,kým začne znova žrať.Mne sa zvliekol asi pred 2 týždňami a stále nežere.A H.maculaty normálne pradú,chodia po miske,ale nežerú.Taktiež C.elegans-ka sa zahrabala, hodila pavučinu na svoj vchod a môže jej tam behať cvrček aj tri dni a ona nič.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Zmen podmienky ...
A hlavne menej vyrusuj pavucikov ... ze nezeru, moze byt nasledkom nadmerneho vyrusovania.
Hlavne druhy co si spomenul ... maculata a spol ... bojkovia ..
A hlavne menej vyrusuj pavucikov ... ze nezeru, moze byt nasledkom nadmerneho vyrusovania.
Hlavne druhy co si spomenul ... maculata a spol ... bojkovia ..
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Zmenit podmienky predsaKaruzoRB napísal:čo znamená zmeň podmienky?"ADI" Zmeny podmienky ...
Hlavné menej vyrusuj pavucikov ... Zo nežere, może byt nasledkom nadmerného vyrušovaním.
Hlavné druhy co si spomenul ... macula spol ... bojkovia ..
Co je na tom nepochopitelne ?
Vlhkost, krmenie, teplota ... vsetko zo vsetkym suvisi ..,
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
heh, pekna nalepka na tera
samec ci samica?
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
tipujem samica
ale to je len odhad 
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
Približne pred jeden a pol mesiacom sa písalo tu na fóre,že aké je náročné odchovať Cyriocosmusov od 1.zv.Uznávam,že stačí malá kvapka vody,ako povedal Bebekexx,a maličký prvo zvlekový drobček sa vám v nej utopí.
Ja chovám od 1.zv dvoch. Vtedy som nevedel do čoho idem.Keď som začal postupne čítať tie šíriace sa príspevky o chove prvo zvlekových Cyriocosmusov,ježili sa mi vlasy na hlave.Hovoril som si ako je tento boj vopred prehratý.Nehovorím,ešte sa môže stať všeličo.Celý ten mesiac a pol som stále sledoval teplotu,výpary vo filmovkách a myslím,že sa vyplatilo.Ale hlavne ste mi pomohli práve Vy svojimi dobre mierenými radami.Ďakujem!
Ja chovám od 1.zv dvoch. Vtedy som nevedel do čoho idem.Keď som začal postupne čítať tie šíriace sa príspevky o chove prvo zvlekových Cyriocosmusov,ježili sa mi vlasy na hlave.Hovoril som si ako je tento boj vopred prehratý.Nehovorím,ešte sa môže stať všeličo.Celý ten mesiac a pol som stále sledoval teplotu,výpary vo filmovkách a myslím,že sa vyplatilo.Ale hlavne ste mi pomohli práve Vy svojimi dobre mierenými radami.Ďakujem!
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
Prebudil som sa dnes ráno o tretej,nazrel som do terária Lasiodory a už som ju našiel ležať na chrbte.Potešil som sa a pripravil som si foťák,aby som zdokumentoval čo najviac z jej zvliekania.Bez pohnutia takto ležala ešte cca 3 hodiny.Ale kým si ľahla.Včera poobede lasiodora mala výtoky,také malé kvapôčky na abdomene.V minulosti som sa stým ešte nikdy nestretol. Presne neviem,že v koľkom zvleku teraz je. Podľa zvlečky si myslím,že by to mohla byť samica.Ale teraz už spomínané foto:
Takto som ju našiel.

A opäť na nohách.

A zvlečka:

Takto som ju našiel.

A opäť na nohách.

A zvlečka:

- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
je to 100% samica, spermateku som videl este z balkona 
ak chces tak si z tej zvlecky urob nieco taketo

ak chces tak si z tej zvlecky urob nieco taketo

Môj web
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
Zatiaľ sa z mojich prckov klubú len samice,čomu som veľmi rád.Mám ešte jednu parahybanu približne v rovnakom veku,ale tá sa zatiaľ na nič nechystá.Neviem či si si všimol poslednú foto.Vedľa nej je ešte na zemi veľká kvapka exuviálnej tekutiny.Koľký by to mohol byť asi zvlek?Pred zvlekom mala cca 6cm v tele.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
jop ... samica
asi uz dospela 
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
No, podla sfarbenia aj hej ... ale dolezite je , kolko ma cm v tele.
Aha ... zozen samca, pozicaj si, hod ho k samici, ked bude klopkat je dospela
Aha ... zozen samca, pozicaj si, hod ho k samici, ked bude klopkat je dospela
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
No čakám že sa mi zvleče jej kolega Lasiodora.Nie je zatiaľ náznak,ale väčšinou sa zvliekali spoločne.Po jej zvleku uvidím,čo to bude a keď aj to bude samica potom sa budem snažiť si zohnať samca.
Prvá prechádzka po zvleku.

Bude asi už dospelá.Jej karapax vyzerá kapku inak.A aj jej sfarbenie.
Prvá prechádzka po zvleku.

Bude asi už dospelá.Jej karapax vyzerá kapku inak.A aj jej sfarbenie.
Naposledy upravil/-a Horácio v 6. Mája 2010, 16:02, upravené celkom 1 krát.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Barz to neprehanaj s tym parenimKaruzoRB napísal:No čakám že sa mi zvleče jej kolega Lasiodora.Nie je zatiaľ náznak,ale väčšinou sa zvliekali spoločne.Po jej zvleku uvidím,čo to bude a keď aj to bude samica potom sa budem snažiť si zohnať samca.
Ale ... jasne
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
adi napísal:KaruzoRB napísal:No čakám že sa mi zvleče jej kolega Lasiodora.Nie je zatiaľ náznak,ale väčšinou sa zvliekali spoločne.Po jej zvleku uvidím,čo to bude a keď aj to bude samica potom sa budem snažiť si zohnať samca.Barz to neprehanaj s tym parenimDochovas si tak akurat krmivko ...
Tak tomuto nerozumiem,že čo chcel básnik týmto povedať.
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
lasiodory maju aj 1000 vajicok, takze ak by si to chcel parit tak sa toho nezbavis ani keby to davas zadarmo
, co je aj skoda lebo lasiodory su pekne velke
a male drobce zas mozes skrmovat 
Môj web
- Horácio
- Kontaktovať užívateľa:
No ja som moje parahybany nedostal zadarmo.Musel som si ich kúpiť.Jednasest napísal:lasiodory maju aj 1000 vajicok, takze ak by si to chcel parit tak sa toho nezbavis ani keby to davas zadarmo, co je aj skoda lebo lasiodory su pekne velke
a male drobce zas mozes skrmovat
Ale budem asi jediný čo za ne zaplatil?