sharky

Každý chovateľ si môže vytvoriť tému, ktorá bude mať rovnaký názov ako je jeho prihlasovacie meno do fóra a do nej si písať svoje postrehy, zmeny v chove, poprípade otázky a podobne.

Moderátor: Sceptic

minatrix
Dátum registrácie: 1. Augusta 2010, 12:44

Príspevok od užívateľa minatrix » 3. Augusta 2010, 11:26

kazdy pavuk ma inu povahu ja mam len 1 pavuka ktoreho som kupil v obchode a je to Ceratogyrus darlingi a je pokojnejsi obcas utoci po pinzete ale ked len menim vodu alebo nic nerobí

no jak citam jeho podpis nema najkludnejsie pavuky a ked ich zvlada tak stacilo by mu keby ma max opatrnosti p ri ceratogyrusovi

ale kazdy pavuk je ma jedinecnu povahu

Užívateľov profilový obrázok
adi
Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa adi » 3. Augusta 2010, 11:33

darlingi napísal:kazdy pavuk ma inu povahu ja mam len 1 pavuka ktoreho som kupil v obchode a je to Ceratogyrus darlingi a je pokojnejsi obcas utoci po pinzete ale ked len menim vodu alebo nic nerobí

no jak citam jeho podpis nema najkludnejsie pavuky a ked ich zvlada tak stacilo by mu keby ma max opatrnosti p ri ceratogyrusovi

ale kazdy pavuk je ma jedinecnu povahu
Hlupost nad hlupost ..., NIc viac ... netreba dodat ..., Preto nedodavam toxikany ku nam do predajni ... aby si to nepokupovali taky ludia ako vy ...

Asi vas este nic nekuslo ..., ale aj to casom pride .., a potom sa budem smiat ... velmi. A niektory skoncia aj na traumacke. Takych 50 kil cloveka ... vs. afrika, azia a pod. ... gratulovacky k znicenym vnutornym organom. A este nas chrante pred poeckami ... to by uz dopadlo inak ...

Atd ... nevyjadrujem sa ... moje posledne slovo.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com

Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany. :-)

minatrix
Dátum registrácie: 1. Augusta 2010, 12:44

Príspevok od užívateľa minatrix » 3. Augusta 2010, 11:35

neviem nech si ale ved este pocka ma naozaj este na nho cas
toxiky mu neujdu

Blondi :)
skúsený chovateľ
Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blondi :) » 3. Augusta 2010, 12:48

mňa uhryzol C.Crawshayi a nebola to prechádzka ružovým sadom, a to bol dosť malý...bol som maximálne opatrný a aj tak mi doslova vyskočil na ruku :shock:

DavecorE
Dátum registrácie: 13. Februára 2010, 13:46

Príspevok od užívateľa DavecorE » 3. Augusta 2010, 12:55

...pri neskusenostia s afrikou,aziou a podobne :D sa moze stat ze ak im nevytvori podmienky tak mi pri krmeni naozaj ujdu...(aj ked viem ze si to myslel inak Darlingi :D ) ....a potom bude ohen na streche.....preboha 11 rokov?...ak nieje obezny tak ver ze to nebude tych 50 kg... a co som mal cest na FB tak to bude takych lepsich 37 kg...ak by nevyhladal urychlene lekarsku pomoc....tak myslim ze do tej polhodky moze byt v bezvedomi... tvoja imunita a ani metabolizmus by pri tvojom veku a vahe nemusia na ich jedy stacit....radsej si ostan pri brachypelmach, heterometrusoch a pod.

PS: sharky kolko vazis?...a nemusis pisat megacifry...jediny koho by si tym oklamal budes ty...ale fakt ma to zaujima...
...keep bleed out a future...

sharky
Dátum registrácie: 10. Januára 2010, 16:33

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 12:58

36 alebo 7 preco by som klamal ublizil by som len sa sebe
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Anything is possible for those who are willing to try
Go HARD or Go HOME !

DavecorE

Príspevok od užívateľa DavecorE » 3. Augusta 2010, 13:03

odhad mam perfektny....pytas sa koho by si oklamal :D .....ak yb si tu napisal ze vazis nejakych 50 a nie svoju pravu vahu....tak oklames len sam seba.....lebo ak si kupis nejakeho toxikana a pri vahe 37 kg....no...nas to tu nemusi nejako extra trapit....ale vies...uhryzla by ta dajme tomu nejaka heteroscroda alebo P.murinus...ci co vsektko si to este chces kupit.....budes sa z tym bavit ked bdues sam doma...resp. budes ich krmit....uhryzne ta murinus...a bohuzial to nebude len take suche uhryznutie...co yb si urobil?...co si pisal ze za rok si kupis USAMBARU....no hm myslis ze za rok priberies aspon tak aby si to zvladol?....nechcem byt hned pesimista a viem ze toxikanu su niektore naozaj hriesne pekne ale musis zvazit kazdu moznost...

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 13:06

dnes mam nejake spomienky na pavucikov co som mal minuly a pred minuly rok boli to 2x avicularia avicularia cudne ze dal som im vtedy 2 cvrckov a jedna zacala jedneho jest druha pribehla a jedli ho spolu na dalsi den 1 druhu zabila a neskor zomrela aj druha :(

potom bola g rosea a g actaeon no adult samcekovia a actaeon zomrel minuly rok rosea na zaciatku noveho

a 2 dni som mal minuly rok herculesa no nevedel som vtedy co to zac a nalakal som sa lebo moj ujo mi povedal co to zac taq som mu ho na 3 den dal no zomrel aj ten tento rok mi dal jeho 2 pulchry a cambridgea zijuuuu do teraz :P
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 13:09

DavecorE napísal:odhad mam perfektny....pytas sa koho by si oklamal :D .....ak yb si tu napisal ze vazis nejakych 50 a nie svoju pravu vahu....tak oklames len sam seba.....lebo ak si kupis nejakeho toxikana a pri vahe 37 kg....no...nas to tu nemusi nejako extra trapit....ale vies...uhryzla by ta dajme tomu nejaka heteroscroda alebo P.murinus...ci co vsektko si to este chces kupit.....budes sa z tym bavit ked bdues sam doma...resp. budes ich krmit....uhryzne ta murinus...a bohuzial to nebude len take suche uhryznutie...co yb si urobil?...co si pisal ze za rok si kupis USAMBARU....no hm myslis ze za rok priberies aspon tak aby si to zvladol?....nechcem byt hned pesimista a viem ze toxikanu su niektore naozaj hriesne pekne ale musis zvazit kazdu moznost...
no mas pravdu ale ako je to s ceratogyrusmi aj oni su take zleee mna na nich zaujala krasa a roh to by bol taky maskot jednorozec :D

ale kto vie kedyyy

a nepytal som sa koho by som oklamal pisal som ze urobil by som zle len sam sebe
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

DavecorE

Príspevok od užívateľa DavecorE » 3. Augusta 2010, 13:15

sam sebe by si ublizil veru hej....aj maminke....a vsetkym ktorym na tebe zalezi...ja vim ze mas 11 rokov...aj rozum pride casom... ale vies... je tu sekcia popis druhov.... a "toxicky významný" tam nieje napisane zo srandy...

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 13:17

no hej jak sibnuty si ten popis bechuanicusa a fotky pozeram kazdy den :D
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 13:25

neee po izbe mi lieta amazonan venezuelsky kika sedi aktualne na posteli musim ist pre sietku:D
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 13:51

takze papagaj kikuska odchyteny a je znova v klietke FINALY
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

zaciatocnik
Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31

Príspevok od užívateľa zaciatocnik » 3. Augusta 2010, 14:54

chovaj pavukov ktorych mas a daj si aspom na rok pokoj nič nekupuj pozoruj a uč sa ... lebo to čo pises nema hlavu ani patu... nedavno ti nekde visvetlovali ze NEKUPUJ si toxickych pavukov... a ty ze v pohode nekupim a zasa tu nečo vypisujes o usampare a tak neviem o čom to je sorry :?
Obrázok

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .

http://www.facebook.com/groups/115582828528632/

Milan.svk
Dátum registrácie: 28. Marca 2010, 11:52

Príspevok od užívateľa Milan.svk » 3. Augusta 2010, 15:49

preco by mal byt 11rocny chalan co ma 50kg obezny? - ja som tolko mal a obezny som teda urcite nikdy nebol.

- ale tiez sa priklanam ku vam ze saharkymu do ruk ziadny jedovatejsi pavuk do ru nepatri, hlavne uz kvoli tomu ake mal problemy z vagansom, co je podla mna teda pekne krotky pavuk, neviem si predstavit co by robil z niecim co je fakt rychle, ne to este jedovate :D

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 19:25

moja vagans je pekne zbrkly a agresivny divoky atd pavuka

a ked hovoris ze mam 1 rok pockaat (to asi nevydrzim)
mama povedala ze dalsieho az na rok tiez no povodne som cel aby mi krsna mama dala jedneho konkretne c bechuanicus na meniny za 3 mesiace inak skusim vydrzat no ked som sa raz pytal adiho ci by mohla byt priprava na murinusa parahybana a t gigas povedal ez ANO ale ceratogyrusi suuu naaadherneeee
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

ivan
Dátum registrácie: 14. Mája 2010, 09:51

Príspevok od užívateľa ivan » 3. Augusta 2010, 19:48

nepleť do toxických pavúkov Vagansku .to je niečo iné to sú naj-miernejšie pavúky

Milan.svk
Dátum registrácie: 28. Marca 2010, 11:52

Príspevok od užívateľa Milan.svk » 3. Augusta 2010, 19:52

haha asi nevies ako vyzera agresivny a zbrkly pavuk ... vagans je od prirody pomaly takze o zbrklosti sa hovorit neda, taktiez som nepocul o tom zeby vagans utocil takim stylom ze sa prekoti na chrbat, maximalne ked uz fakt nevie co od zufalstva tak kope chlpky ostosest... a to teda agresivny pavuk neni ...

tak si kup ceratogyrusa ked ta to tak strasne laka... ale to si pis ze uz 1.zv pavucik co ma mozno 1cm v tele je svinsky rychly a neboji sa ta pokusat, dokonca ked mu davas jest tak si vinde z nory zkontrolovat kto sa mu spara v skatulke a to si pis ze nema dobre umysli ...

a stavim sa ze ta ani nestihne pohryznut pretoze omnoho skorej ti dakam zdrhne a to som zvedavy kde ho potom budes hladat ...

hmm a rok ti na toho pavuka nebude stacit, podla toho ake dnes vyrastaju deti tak este aspom 10 rokov ti bude treba ... a pavukom mas na vyber x neagresivnych, alebo ked uz tak toxicky nevyznamnych a ty furt len tie tixikany by si chcel

the_zako
Dátum registrácie: 13. Novembra 2009, 16:26

Príspevok od užívateľa the_zako » 3. Augusta 2010, 20:00

sharky napísal:moja vagans je pekne zbrkly a agresivny divoky atd pavuka
Kamarat uvedomujes si vobec co pises a ako to pises? Asi nie. Tak ti to poviem takto. Kup si usambaru. Kup si dospelu samicu. Hned zajtra. A ku nej si kup aj regalisku a lividumku. Tie su drahsie tak si ich nemusis kupovat hned...(aj tak sa potom uz toho nedozijes). Ak to nahodou prezijes tak nam posli telefonne cislo na tvoju mamu a mi jej povieme ze sme sa ta silou mocou chceli odhovorit. Ta ti omota infuziu okolo krku a hodi ta z nemocnicneho balkona aj s tou chladnokrvnou zabijackou vaganskou zato aky si...joj :evil: :evil: :evil:

Pochop ze tie tvoje argumenty su slabe ako prezervativy z lidlu. Nas neopijes suchym rozkom...

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 20:11

kto zas povedal ze ho cem teraz
a kedy by som si ho az mal kupit napis a bude az potom no ked budem mat 14 ho uz urcite mat budem
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 20:12

a moja vagans je taka niekedy ti ju natocim
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

sharky

Príspevok od užívateľa sharky » 3. Augusta 2010, 20:15

Milan.svk napísal: a ty furt len tie tixikany by si chcel
a mozem za to ake su krasne
Obrázok
FB- Đenis Čičo
Go HARD or Go HOME !

ivan
Dátum registrácie: 14. Mája 2010, 09:51

Príspevok od užívateľa ivan » 3. Augusta 2010, 20:17

lenže toto neni ako mačku chovať.toto dokáže aj poriadne ublížiť.

the_zako
Dátum registrácie: 13. Novembra 2009, 16:26

Príspevok od užívateľa the_zako » 3. Augusta 2010, 20:20

Poprosim niekoho nech toto archivuje. Denis ja ti to dam precitat ked budes mat 20 rokov. Som zvedavy co mi na to povies potom. Teraz si este mlady nezodpovedny a hlavne neskuseny chlapcek.

Jednasest
Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jednasest » 3. Augusta 2010, 20:21

sharky napísal:a moja vagans je taka niekedy ti ju natocim
tvoja vagans moze byt agresivna akurat tak ako moja parahybana ked nezrala, taze neotravuj tu s agresivitou vagansa ked rody pterinochilus, ceratogyrus, a ine su vazne nebezpecne :!: :!: :!: dospely murinus by mozno zabil civavu, co myslis ze by to urobilo s tebou :?: :!:
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj

Napísať odpoveď