sharky
Moderátor: Sceptic
tak stiahnuť si hudbu priamo z youtube.com už nie je taký problém.. napríklad cez http://www.vixy.net ale je aj kopu programov
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
alebo si pozhanat daco pekne na youtube a na http://www.beemp3.com stiahnut orginal 
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
zdochne
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- zaciatocnik
ty si buk...
kolko ma ten pavuk v nohach? mozno 2.5 cm? +- ...
je strasne mali ma taky pohar preboha... nejde o to ze ma viac konarikov aspom si pobeha ... tu sa v inej teme rozoberalo preco sa pavuk nedava do priliš velkých nadob si to preštuduj...
jemu nieje treba vela placu on si spraví hniezo v ktorom bude podstate stále.. ked mu daš priliš velkú nádobu tak si ani hniezdo nespraví bude zmetený a ako pisal adi zdochne ti
kolko ma ten pavuk v nohach? mozno 2.5 cm? +- ...
je strasne mali ma taky pohar preboha... nejde o to ze ma viac konarikov aspom si pobeha ... tu sa v inej teme rozoberalo preco sa pavuk nedava do priliš velkých nadob si to preštuduj...
jemu nieje treba vela placu on si spraví hniezo v ktorom bude podstate stále.. ked mu daš priliš velkú nádobu tak si ani hniezdo nespraví bude zmetený a ako pisal adi zdochne ti

aj pavuky v prirode zdochynaju pretoze sa pomiatnu z velkeho priestoru? sorry ale to je ako z prirucky mladych svistov...ked mu vytvori vhodne prostredie v tom pohari a bude mat nanho cas, tak nech si ho chova.diZZy napísal:ked mu daš priliš velkú nádobu tak si ani hniezdo nespraví bude zmetený a ako pisal adi zdochne ti
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
a....priroda je príroda, nie terárko....aj keby si čo robil, neurobíš také podmienky, aké sú v danej lokalite (môj názor)the_zako napísal:Tak si vojim pavukom robte metrove teraria, do kazdeho pustite L2 C.elegans a potom nam tu napiste kolko vam prezilo...vsak v prirode je to to iste...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
Rey a iny: V prirode ma maly pavuk na decimeter stvorcovy XY miest kde si moze spravit hniezdo. Predstavte si keby ste to mali vo velkom terariu. Nemas sancu najst toho pavuka. V prirode mu okolo hnieza obsmrda kadejaky hmyz...predstavte si ze mu hodite do terarka jedneho cerva, ten sa zakope, a pavuk ho tak isto nema sancu najst, kedze je na druhej strane niekde v rohu v hniezde.
Proste pavuk potrebuje len tolko priestoru aby si mohol spravit hniezdo a zvliekat sa. Neni to pes aby ste s nim museli chodit behat...
Proste pavuk potrebuje len tolko priestoru aby si mohol spravit hniezdo a zvliekat sa. Neni to pes aby ste s nim museli chodit behat...
- zaciatocnik
rey_619 ty si asik nejaky zastanca OBROVSKÝCH terarí....
nechapem o čo ti ide pišeš tu sprostosti omg...
čo sa tu serieš s prírodou je to k...va velký rozdiel ci ma v prirode neviem kolko miesta... aj ked je na slobode najde si nejaku skrýšu kde bude podstate do kým sa v nej bude citit bezpečne... neviem či si toho nazoru že sa jednozvlekovi alebo trojzvlekovi pavuk premiestnuje a beha po svete... sprostosť ! mysliš ze kolko by sa taky pavuk dožil? myslim že ani hodinu ...
verim tomu ze v tvojom chove je vela pavukov v nizkych zvlekoch a kazdeho mas v XY velkom terariu...
nechapem o čo ti ide pišeš tu sprostosti omg...
čo sa tu serieš s prírodou je to k...va velký rozdiel ci ma v prirode neviem kolko miesta... aj ked je na slobode najde si nejaku skrýšu kde bude podstate do kým sa v nej bude citit bezpečne... neviem či si toho nazoru že sa jednozvlekovi alebo trojzvlekovi pavuk premiestnuje a beha po svete... sprostosť ! mysliš ze kolko by sa taky pavuk dožil? myslim že ani hodinu ...
verim tomu ze v tvojom chove je vela pavukov v nizkych zvlekoch a kazdeho mas v XY velkom terariu...

- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
tu NEJDE o to ci ho dokaze alebo nedokaze najst ON, ale ci PAVUK najde potravu, ci si dokaze v takom velkom priestore postavit hniedzo a veci okolo toho. kebyze sa riadi tvojim nazorom, tak by si mohol kupit 1zv. brachypelmu a dat do 30x20x30 terarka.
Môj web
- zaciatocnik
Jednasest proste ho nerieš ...
on si bude stale trepať to iste dokola...
ako myslim si ze kazdy co tu na stranke chova pavukov chova ich preto ze ho to bavi... takze dava im to najlepsie aby prezili a bolo im dobre...
nepoviem kedy ho chovam nasilu tak ho šlahnem do hociakej krabice a nech ta tam citi ako chce ... tym chcem povedat ak je pavucik malinky je vo filmovke... podrastie? premiestnim ho dam si zalezat aby mal terarium alebo nadobu v ktorej bude najidealnejsie ako moze mat... neviem ci ten rey vlastne aj pavuky chova alebo sa vijadruje cisto zo svojho pohladu na vec.
on si bude stale trepať to iste dokola...
ako myslim si ze kazdy co tu na stranke chova pavukov chova ich preto ze ho to bavi... takze dava im to najlepsie aby prezili a bolo im dobre...
nepoviem kedy ho chovam nasilu tak ho šlahnem do hociakej krabice a nech ta tam citi ako chce ... tym chcem povedat ak je pavucik malinky je vo filmovke... podrastie? premiestnim ho dam si zalezat aby mal terarium alebo nadobu v ktorej bude najidealnejsie ako moze mat... neviem ci ten rey vlastne aj pavuky chova alebo sa vijadruje cisto zo svojho pohladu na vec.