Šimon
Moderátor: Sceptic
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Šimon
Takže ja som tu nový ale vtačkare chovám už asi 1 a pol roka.Tak si konečne zakladám denník. Momentálne sa v mojom chove nachádzajú tieto pavúky:
Acanthoscurria Juruenicola 0,1 12.zv.
Ceratogyrus bechuanicus 9.zv.
Selenocosmia javanensis 8.zv.
Brachypelma boehmei 9.zv.
Xenesthis immanis 2.zv.
Ephebopus uatuman 6.zv.
Phormictopus platus 6.zv.
Cyclosternum fasciatum 6.zv.
Pamphobeteus sp. South Equador 7.zv.
A samozrejme že sa chov bude stále rozrastať...
Acanthoscurria Juruenicola 0,1 12.zv.
Ceratogyrus bechuanicus 9.zv.
Selenocosmia javanensis 8.zv.
Brachypelma boehmei 9.zv.
Xenesthis immanis 2.zv.
Ephebopus uatuman 6.zv.
Phormictopus platus 6.zv.
Cyclosternum fasciatum 6.zv.
Pamphobeteus sp. South Equador 7.zv.
A samozrejme že sa chov bude stále rozrastať...
Naposledy upravil/-a simon v 5. Októbra 2010, 10:26, upravené celkom 4 krát.
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
Ten kamoš (ja) sa hlavne chcel zbavit toxicky významných druhovsimon napísal:No tak dnes mi do zbierky pribudli dva pavuky a to Poecilotheria striata v 4. zvleku a Heteroscodra maculata v druhom....Takto si u mňa kamoš splatil časť dlhu
"Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years !"
Anton Szandor LaVey
Anton Szandor LaVey
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
A ten druhý z kamošov (ja) si zase nabaluje len samé tie toxické...666JonDavis napísal:Ten kamoš (ja) sa hlavne chcel zbavit toxicky významných druhovsimon napísal:No tak dnes mi do zbierky pribudli dva pavuky a to Poecilotheria striata v 4. zvleku a Heteroscodra maculata v druhom....Takto si u mňa kamoš splatil časť dlhu
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
zlaty papier a pero .... nezabudajte chlapci ... technika je zradna
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
no aj mne sa to stalo no na stastie vsetko som mal v denniku na lasiodore. tak som si to len obnovil
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator