sharky
Moderátor: Sceptic
sharky
tak zatial mam len brachypelma vagans a troch gekoncikov nocnych
no teraz v lete si idem kupit lasiodora parahybana
tapinauchenius gigas
pandinus imperator
no teraz v lete si idem kupit lasiodora parahybana
tapinauchenius gigas
pandinus imperator
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj, mohol by si sfotiť toho pavúka ešte raz zvrchu aby bolo vidno celý carapax???
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
mohol by som len teraz je stale zakopana v tunely a ked pridem a je nahodou vonku niekedy ani nestihnem vybrat fotak a zelezie
ale tie fotky co som sem dal fotil ujo a on ma suprovy fotak CANON a ja mam teraz taky ale da sa s nim dobre fotit len musim najst citacku kariet a dobre odfotit a kto to chcel videt ten carapax tak aj keby sa mi nepodari odfotit si myslim ze je to vaganska lebo vagans a albopilosum viem rozlisit a na obdomene ma iba ohnivo cervene chlpky ziadne dokrizene vagans x albopilosum
no ale odfotit skusim uz par fotiek mam len musim najst tu citacku
ujo ma este aj psalmopeus cambridge a grammostola pulchra
a mal b vagans,t gigas,g rosea ktora bola velmi dobry pavuk volal sa janko ten aj sam na ruku isiel
ozaj su cyriocosmi agresivne?
ale tie fotky co som sem dal fotil ujo a on ma suprovy fotak CANON a ja mam teraz taky ale da sa s nim dobre fotit len musim najst citacku kariet a dobre odfotit a kto to chcel videt ten carapax tak aj keby sa mi nepodari odfotit si myslim ze je to vaganska lebo vagans a albopilosum viem rozlisit a na obdomene ma iba ohnivo cervene chlpky ziadne dokrizene vagans x albopilosum
no ale odfotit skusim uz par fotiek mam len musim najst tu citacku
ujo ma este aj psalmopeus cambridge a grammostola pulchra
a mal b vagans,t gigas,g rosea ktora bola velmi dobry pavuk volal sa janko ten aj sam na ruku isiel
ozaj su cyriocosmi agresivne?
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Moze ist o vysuchane .....
Ale nemusi ...
Ale nemusi ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
ee miso klikni na tu fotku, to nie je vysuchane, je pekne vidno svetle pasy na zlatom podklade. No treba lepsiu foto, mozno to casom zmizne.adi napísal:Moze ist o vysuchane .....
Ale nemusi ...
Sharky skus to odfotiť ak stihneš.
My collection:
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
A co by to malo byt ? Krizenec ? Alebo to je len nedospely jedinec.patmos napísal:ee miso klikni na tu fotku, to nie je vysuchane, je pekne vidno svetle pasy na zlatom podklade. No treba lepsiu foto, mozno to casom zmizne.adi napísal:Moze ist o vysuchane .....
Ale nemusi ...
Sharky skus to odfotiť ak stihneš.
Vychadzajme z faktu, ze terajsie vagansky uz niesu vagansky ani z daleka
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com