Для, хто іноді обожнює кулінарією, однак втомлюється від бардак серед кухонній зоні!
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
-
Jamesdinge
- Dátum registrácie: 23. Marca 2024, 04:22
Для, хто іноді обожнює кулінарією, однак втомлюється від бардак серед кухонній зоні!
Мені хочеться розказати кулінарною драмою, що виникла з мене минулого робочого тижня, і це було.... Дочка попросила, аби я створила один святкове з нагоди великої події. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала переглядати рецепт в мережі і отримала несподіванку. Промучилася аж півтора години свого життя, блукаючи із блогу на другий сайт! Одні рецепти були надто складні, декілька - із екзотичними продуктами, треті - серед тоннами спонсорських посилань. І як грім серед ясного неба як же я вспомнила про цей ресурс й просто за 5 хвилин, і це факт! знайшла - той самий вибір! Ця знахідка був настільки покроковим, що навіть навіть моя 12-річна юна кулінарка спромоглася мені взяти участь. Наприкінці ми спекли неймовірний торт, що перетворився на ідеальним відкриттям вечора. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні друзі питають: "В якому місці ти знайшла такий неймовірно класний рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
Каталог кулінарних рецептів