Hudba
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Hudba
som rad, ze sa moj navrh o OT sekcii ujal
ked sme sa uz rozkecali o hudbe v teme Hobby, vytvoril som tuto temu, ktora je OT stalicou na skoro vsetkych forach. svoje hlavne chute som uz napisal do predchadzajucej temy, okrem metalu nepohrdnem ani kvalitnou nekomercnou elektronikou (dnb, minimal), jazzom, alternativou, punkom a krasna (a u dnesnej mladezi bohuzial ignorovana a nedocenena) je klasicka hudba.
nemam rad shit hop (prepacte, ale nemozem odolat podpichnut) a pop (take expresovky napriklad)
ocakavam vela postov
ospravedlnujem sa, ak som v hlasovani tu vasu hudbu vynechal, ale zanrov je strasne vela a chcel som to tak vseobecnejsie 

ked sme sa uz rozkecali o hudbe v teme Hobby, vytvoril som tuto temu, ktora je OT stalicou na skoro vsetkych forach. svoje hlavne chute som uz napisal do predchadzajucej temy, okrem metalu nepohrdnem ani kvalitnou nekomercnou elektronikou (dnb, minimal), jazzom, alternativou, punkom a krasna (a u dnesnej mladezi bohuzial ignorovana a nedocenena) je klasicka hudba.
nemam rad shit hop (prepacte, ale nemozem odolat podpichnut) a pop (take expresovky napriklad)
ocakavam vela postov

Write "find chuck norris" in Google and click on "I'm feeling lucky".
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
Ja počúvam metal a rock
Moje obľúbené skupiny: KoRn, SlipKnoT, Stone sour, System of a down, Nirvana, Metallica, Cannibal corpse, Tool, Machine head, Marilyn Manson, Seether, Pearl jam, Faith no more, Godsmack, a ďalšie

Moje obľúbené skupiny: KoRn, SlipKnoT, Stone sour, System of a down, Nirvana, Metallica, Cannibal corpse, Tool, Machine head, Marilyn Manson, Seether, Pearl jam, Faith no more, Godsmack, a ďalšie

"Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years !"
Anton Szandor LaVey
Anton Szandor LaVey
mariko925 napísal:heh ja pocuvam elektroniku, metal, rock, trance, techno, a vaznu hudbu-operu....maculata napísal:heh smoal ale ja rad metal takze sme prvy![]()
![]()
![]()
![]()
ja pocuvam mansona ,nirvanu , system, niekdey KoRn, boba marleyho a ine..
Poecilotheria: regalis,ornata.fasciata,rufilata,striata,formosa,pederseni
C.crawshayi, A.geniculata,H.maculata, T.blondi,E.pachypus, P,cambridgei,irminia, H.hercules, S.calceata, P.auratus, H.lividium,aureopilosum,albostriata, P.murinus,usambara,
C.crawshayi, A.geniculata,H.maculata, T.blondi,E.pachypus, P,cambridgei,irminia, H.hercules, S.calceata, P.auratus, H.lividium,aureopilosum,albostriata, P.murinus,usambara,
tak to si vedleTryri napísal:Ten tvoj poll je na hovno, lebo sa da zaskrnut iba jedna odpoved, ja by som zaskrtol vsetky.

za seba : ja pocuvam goa-trance, trance, house, techo, DnB, newJazz, chill-out ...
moji oblubenci: PVD, Paul Oakenfold, Stearbinszky, Tiesto, Astrix, Roni Size, Chemical b., Prodigy a ina elektornika je toho na 6 stran

Chyba tam jazz, blues, fusion, avantgarde, world music, gypsy, industrial atd....
))

Nightwish a Kabat su metal a Dream Theater je rock ??Chruno napísal:Ja počúvam hlavne metal (System of a down, Nightwish, Sybreed, Kabát), rock (Dream theater, Red hot chili peppers) a alternatívu (Chiki liki tu-a).
Hip hop ani elektroniku fakt nemusím, ja rád gitary

Ale sak to nie je hudba, ale 'zabavne zvuky' .PiXeL napísal:ja pocuvam goa-trance, trance, house, techo, DnB, newJazz, chill-out ...

Raqua napísal:Chyba tam jazz, blues, fusion, avantgarde, world music, gypsy, industrial atd....))
Nightwish a Kabat su metal a Dream Theater je rock ??Chruno napísal:Ja počúvam hlavne metal (System of a down, Nightwish, Sybreed, Kabát), rock (Dream theater, Red hot chili peppers) a alternatívu (Chiki liki tu-a).
Hip hop ani elektroniku fakt nemusím, ja rád gitary![]()
![]()
![]()
Ale sak to nie je hudba, ale 'zabavne zvuky' .PiXeL napísal:ja pocuvam goa-trance, trance, house, techo, DnB, newJazz, chill-out ...![]()
![]()
no ja som este stale junior

- SKUUUUUBI
- Dátum registrácie: 9. Októbra 2007, 16:33
- Kontaktovať užívateľa:
Na ja som chlapci z rokoveho kutika, ale niesom az tak natvrdo ako vasa strana.
ROOTS, Bob Marley, Damian Marley, Ziggy Marley, Sizzla, Bounty killer, Elephant man, Junior Kelly. Samozrejme zaciatky toho vsetkeho The wailing wailers. Potom Dance hall- Seana Paul. Trosku viac popular su Shaggy, Afroman. No hip- hop sa mi prieci v poslednej dobe! To skor SKA, alebo SKApunk. Ale tiez punk, jazz, funky. No a na zaver BOBBY MCFERRIN- dont worry be happy.
RUSTAFARY telom a dusov.

-
- Dátum registrácie: 14. Augusta 2007, 15:03
- Kontaktovať užívateľa:
Kabat je redneck metalRaqua napísal:Chyba tam jazz, blues, fusion, avantgarde, world music, gypsy, industrial atd....))
Hip hop ani elektroniku fakt nemusím, ja rád gitary![]()
![]()
![]()
Ale sak to nie je hudba, ale 'zabavne zvuky' .PiXeL napísal:ja pocuvam goa-trance, trance, house, techo, DnB, newJazz, chill-out ...![]()
![]()

No sak ja nic, len ze posledne albumy DT vytru hocikedy podlahu s oboma druhymi spominanymi kapelami..Chruno napísal:sry, žil som v mylnej predstave o tom, že sa to nazýva progressive rock...Raqua napísal: Nightwish a Kabat su metal a Dream Theater je rock ?? Laughing Laughing Laughing
progressive metal je však na hranici s rockom