Vyvoj pavuka: vajicko - N1
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Vyvoj pavuka: vajicko - N1
Tuto temu doplnim hned ako sa mi dostane do ruk clanok o (post)- embryonalnom vyvine vajicka u pavukov. Na uverejnenie fotografii som dostal dovolenie od talkenlate04 (Ryan Nefcy), ktory mi dal k volnu ruku na vsetky jeho fotografie. Tymto mu samozrejme dakujem.
12 den
13 den
14 den
15 den
16 den
17 den
18 den
stadium N1
12 den
13 den
14 den
15 den
16 den
17 den
18 den
stadium N1
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Maju to uz vychytane a vedia co ako maju spravit aby im to neplesnivelo, nescernalo. Na arachnoboards najdes podrobne navod ako nato.spiderman napísal:podla mna je to hovadina ja som inkuboval viac krat uz od vajca a nikdy sa mi to nepodarilo bud splesnelo alebo scernalo..takze neni to zase len take jednoduche...a to ze to zavre do umelej krabice..hm..to sa mi moc nechce verit...uz od larvy 1 to je nieco ine...ale od vajca tomu moc neverim ....
Napr:
http://www.arachnoboards.com/ab/showthr ... lma+Smithi
Temu vedie ten isty uzivatel ako nam poskytol foto.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Ked ma 400 x B. albopilosum tak 20 kusov na foto hore dole, kym sa mu podari zaber myslim, ze si z toho tazku hlavu nerobia.spiderman napísal:no neviem ci by tak roztopil umelu hmotu na jednom je akoby taky spicik to by praskol to vajco je to dost chulostive..den 13 a den 15HnnbL napísal:a to pod vajickom je len kus plastu do ktoreho vypalil dierku a plozil dotoho vajicko
Naposledy upravil/-a Sceptic v 19. Novembra 2008, 14:41, upravené celkom 1 krát.
- spiderman
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 16. Septembra 2006, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
no neviem ci by ich takto odchoval inac tam vidiet ze uz bral kokon nie hned ale ked uz sa mali robit larvy....aj tak si myslim ze toto moc nefunguje .. alebo aspom ja mam s tymto zle skusenosti... ne raz som skusal inkubovat a nikdy nic... a este dalsia vec keby to funguje tak je tu pavukov az az.....
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Nevyuziva ziadne Fungicídy - (prostriedky proti hubovým ochoreniam alebo plesniam).brachy napísal:Ahoj
Mozna, ze do vody co je pod nima, dava nejaky fungycidny roztok...
V PM mi napisal nieco taketo:
Scernane vajcia, plesne maju podla neho dve priciny a to:
1. Vajcia su neoplodnene.
2. Zle zabezpecene prudenie vzduchu v inkubatore, pretoze "opotrebovany" vzduch zabija vajicka.
Dalej uvadza - pozor na teplotu, spravit dobre vetranie, udrziavat servitky vlhke.
Vsetko mi napisal taketo vseobecne veci takze to treba skusat a skusat.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vyvoj pavuka: vajicko - N1
Niekedy kvoli slabemu plodu, nízkej vlhkosti vzduchu (alebo ineho dovodu),nemusia pavuci natrhnut membranu na vajci. Autor videa nasiel sposob ako im pomoc jej narezanim.