Filmovky
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Filmovky
Caute...ja mam taku otazku na chovateľov, čo predavajú pavuky vo velkom...dosť by ma zaujímalo kde zohanate všetky tie filmovky?Ved to musí byt toho ohromné kvantum.Už len ked mate 1 odchov tak je tam dajme tomu 200 mladých...len tolko by som chcel vedieť
Ja teda niesom nejaký extra skúsený v odchove( aj keď vtáčkare chovám už cca 9 rokov), ale mal som mladé L.parahybana a bolo ich okolo 800ks.Filmovky som zhánal už keď spravila samica kokon.Proste som sa išiel spýtať do foto a dohodol som sa aby mi odložili.Behom dvoch týždňov som ich mal okolo 1000 ks.A to som bol v dvoch fotoslužbách.Takže u mna skoro žiadny problém.
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
Zatím se stále vyvolává filmů dostatek a rychle se to měnit nebude...digitechnika ještě zdaleka není na takové úrovni kvality 
Jináč se podívej do katalogů firem dodávajících potřeby pro lékařské účely - některé lékovky a krabičky jsou vhodné, někdy i cenově
Jináč se podívej do katalogů firem dodávajících potřeby pro lékařské účely - některé lékovky a krabičky jsou vhodné, někdy i cenově
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam alternativu vajicka z kinderiek a kedze moja mama uci v materskej skolke tak ich mam celkom dostthe_zako napísal:Tak to mozno len u nas v okoli...mne veduca v obchode povedala ze mi moze nazbierat tak 5ks za tyzden(mozno mesiac). Skusim obehnut este par fotosluzieb.
Ale kazdopadne by ma zaujimalo cim sa moze nahradit filmovka. Nejaky napad/skusenost?
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
jj to sa stava aj mneSturm napísal:mne sa raz stalo ked som vo foto obchode pytal filmovky ze ma poslali prec stym ze su presvedceny ze ja si do toho budem davat drogy( akurat mne co som zasadne proti vsetkym drogam )
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
existuje alternativa filmoviek,.
Je v podstate lepsia .. ale pre slovaka je to cenove nedostupne.
Je v podstate lepsia .. ale pre slovaka je to cenove nedostupne.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
tak alternativ je vela ide o to ze filmovky su za kavicku ostatok treba kupovat a to sa uz zohladni aj v cene pavuka
vyrabaju sa krabicky na lieky
kludne aj tie polotovary na vyrobu pet flasiek (neviem ako sa to vola odborne)
ako som pisal vajicka s kinderiek
...
taktiez sa filmovky mozu obist a pavuky davat rovno do salatoviek
vyrabaju sa krabicky na lieky
kludne aj tie polotovary na vyrobu pet flasiek (neviem ako sa to vola odborne)
ako som pisal vajicka s kinderiek
...
taktiez sa filmovky mozu obist a pavuky davat rovno do salatoviek
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)