Mucne cervy
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Mucne cervy
Mám problem s tým,že mi ztotej masi vychadzaju take malicke chrobaciky uz mam 2 generaciu vytera to ako zrnka hrubej muky a pohybuje sa to neviem co to moze byt nejake roztoce,alebo ????,,nekdy se ty larvy tak nejak divne obali tou strouhankou...nejaka nepovedena kukla ,,-to mi radil Avar,ale urcite nie,a lezie mi to von ako sa toho zbavit???
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
zober a preosej si substrat ......., povyberaj vsetky cervy a chrobaky a daj ich do novej nadoby ......, a mozes to sfotit ???, ja chovam mucnaky uz velmi dlho a este som nemal nieco take ....., jedine ak choroby alebo plesne ..... ale ziadne parazity ,........, skus to cvaknut .....
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Nieco malo o mucnych cervoch:
Entomologicky naucny slovnik, 1984
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.sk/stahni/32942/tene.rar_3.41MB.html
- SKUUUUUBI
- Dátum registrácie: 9. Októbra 2007, 16:33
- Kontaktovať užívateľa:
No mne scipali tiez a tiez boli tak do cierna, vraj to je od dehydrovania, ale podla mna nie tento druh chorbaka ma prisposobeny metabolizmus tak aby stiepil vodu z tuku pre zivot potrebuje minimu vody, mne tie cervy kapali ked som ich mal mnoho v nadobe je to prirodzena vec ked je niekde prilis vela na priestor. Ono sa to zredukuje na unosne mnozstvo. Ale skor odporucam priestranejsiu a plytkejsiu nadobu ako vysoku.
no tak to uz je umenie zabit take odolne zivocichysilver25 napísal:cawte som zaciatocnik no mam uz 4 pawuky ale chcel by som sa spytat o tie mucne cerwy ja som ich kupil a chovam ich no lenze nieak mi zomieraju a newiem cim to je su take hnedo-cierne a twrde neviete co sa snymi stalo kto mi povie diky:)
prestuduj si zakladne info o ich chove, pochybujem, ze je to dehydraciou, oni dokazu prezit aj v cistej muke, lebo vedia z nej viazat vodu.. samozrejme obcas nieco stavnate nezaskodi
Write "find chuck norris" in Google and click on "I'm feeling lucky".
- silver25
- Dátum registrácie: 7. Februára 2008, 11:25
- Kontaktovať užívateľa:
odolne cosi wed to zdochina jak swinaPuks napísal:no tak to uz je umenie zabit take odolne zivocichysilver25 napísal:cawte som zaciatocnik no mam uz 4 pawuky ale chcel by som sa spytat o tie mucne cerwy ja som ich kupil a chovam ich no lenze nieak mi zomieraju a newiem cim to je su take hnedo-cierne a twrde neviete co sa snymi stalo kto mi povie diky:)
prestuduj si zakladne info o ich chove, pochybujem, ze je to dehydraciou, oni dokazu prezit aj v cistej muke, lebo vedia z nej viazat vodu.. samozrejme obcas nieco stavnate nezaskodi
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja chovam mucne cervy uz pomaly 8 rokov ,...., a mal som ich vzdy vo vyssom vedierku s cistou mukou a ovsenymi vlockami a tym papierom od vajec , a raz za pol roka rok ked secko zjedia tak to preosejem a dosypem muku a vlocky ....., a zdochynaju mi veeeeeelmi zriedka ....,
To cernanie je podla mna z nadprirodzenej vlhkosti ...., ked som tam zabudol jablcko tak mi zacali dochnut ..., akonahle mali sucho mnozili sa ako dive ....
To cernanie je podla mna z nadprirodzenej vlhkosti ...., ked som tam zabudol jablcko tak mi zacali dochnut ..., akonahle mali sucho mnozili sa ako dive ....
- silver25
- Kontaktovať užívateľa:
aha ta ja tam jablka a pomarance nechavam stale tak hned ich vytiahnem dik za raduadi napísal:ja chovam mucne cervy uz pomaly 8 rokov ,...., a mal som ich vzdy vo vyssom vedierku s cistou mukou a ovsenymi vlockami a tym papierom od vajec , a raz za pol roka rok ked secko zjedia tak to preosejem a dosypem muku a vlocky ....., a zdochynaju mi veeeeeelmi zriedka ....,
- silver25
- Kontaktovať užívateľa:
z tim papierom od vajec to mas ako nadekany papier alebo ako ???adi napísal:ja chovam mucne cervy uz pomaly 8 rokov ,...., a mal som ich vzdy vo vyssom vedierku s cistou mukou a ovsenymi vlockami a tym papierom od vajec , a raz za pol roka rok ked secko zjedia tak to preosejem a dosypem muku a vlocky ....., a zdochynaju mi veeeeeelmi zriedka ....,
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
pomarance ????? to su europske mucne cervy ...., jabko staci ,,,,m
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
to je ten recyklovany papiern v com predavaju vajcia ....., to aby mali co jest a po com lozit ....,silver25 napísal:z tim papierom od vajec to mas ako nadekany papier alebo ako ???adi napísal:ja chovam mucne cervy uz pomaly 8 rokov ,...., a mal som ich vzdy vo vyssom vedierku s cistou mukou a ovsenymi vlockami a tym papierom od vajec , a raz za pol roka rok ked secko zjedia tak to preosejem a dosypem muku a vlocky ....., a zdochynaju mi veeeeeelmi zriedka ....,
- silver25
- Kontaktovať užívateľa:
aha ok pomaranč uz je von aj jablka a mam im dat aj muku ked tak aku hladku polohladku hrubu?? a asi kolko mam ich okolo 10-15ksadi napísal:to je ten recyklovany papiern v com predavaju vajcia ....., to aby mali co jest a po com lozit ....,silver25 napísal:z tim papierom od vajec to mas ako nadekany papier alebo ako ???adi napísal:ja chovam mucne cervy uz pomaly 8 rokov ,...., a mal som ich vzdy vo vyssom vedierku s cistou mukou a ovsenymi vlockami a tym papierom od vajec , a raz za pol roka rok ked secko zjedia tak to preosejem a dosypem muku a vlocky ....., a zdochynaju mi veeeeeelmi zriedka ....,
tak ze takto : cerv zozere uplne vsetko v uplne kazdom skupenstve... Ja im davam aj zvliecky, chleba, muku, ovsene vlocky, granule pre psa atd ... vodu im nedavam lebo nemam ako. Chovam ich v 5l flasi, zeru uplne vsetko a neriesim ci je to vhodne pre nich ... ak tam hodim zvliecku tak na druhy den je fuc ...Pato napísal:to viem..ale ma sa tomu davat jablko a somariny ale asi vedia zit aj bez toho - bez vody
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
nj , vodu im priamo podavat netreba ,
davam aj granule a vlastne absolutne vsecko okrem zvleciek (PiXeL) jablcko a granule pre psy iba ako vyzivovy doplnok , ved to potom jedia pavuciky aby mali vytaminky ,..
davam aj granule a vlastne absolutne vsecko okrem zvleciek (PiXeL) jablcko a granule pre psy iba ako vyzivovy doplnok , ved to potom jedia pavuciky aby mali vytaminky ,..