Krizenie vtackarov, krizence
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Krizenie vtackarov, krizence
co si o tom myslite ?
-
- Dátum registrácie: 21. Februára 2006, 17:46
- Kontaktovať užívateľa:
To je trochu blbost,ne? Takovýho křížence stejně hned nepoznáš,mladí sklípkani ještě nejsou pořádně vybarvení,takže pokuď už nekoupíš odrostlejší mládě,tak se to těžko dozvíš.A místo toho křížení přece stačí jen,aby jsi věděl jak vypadá sklípkan(adult) toho druhu,kterýho sis koupil.cvabo napísal:ja tiez , ale urobil by som to .... preto aby som vedel , ako to vyzera a aby ma niekto neokaslal a nepredal mi to nahodou ...
-
- Dátum registrácie: 21. Februára 2006, 17:46
- Kontaktovať užívateľa:
Snad všichni poznají dospělého křížence (př.:vagans-albopilosum),v dospělosti to u většiny sklípkanů poznat jde.Křížit a odůvodňovat to tím,že to děláš proto,aby tě někdo nenapálil a věděl jsi ,jak takoví sklípkani vypadají je pokrytectví.
Naposledy upravil/-a Desteros v 3. Apríla 2006, 17:48, upravené celkom 2 krát.
to nevravim , ale ked si niekto nie je isty ci ma doma b. epicureatum , sabulosum alebo vagansa a odpari to niecim podobnym tak uz to mas krizenie ( napr. myslis ze je to sabulosum a odparis to so samcom sabulosum a v skutocnosti je to vagans tak je to smutne )... je to sice nevedomky ale predsa je to zle ...
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Kód: Vybrať všetko
The Tarantula Keeper's Guide, Revised Edition, 2nd ed., Stanley A. Schultz and Marguerite J. Schultz. 2009. 384 pp.
Avicularia avicularia x Avicularia metallica
Brachypelma albopilosum x Brachypelma vagans
Brachypelma boehmei x Brachypelma emilia
Brachypelma smithi x Brachypelma emilia
Brachypelma smithi x Brachypelma boehmei
Brachypelma vagans x Aphonopelma anax
Ceratogyrus bechuanicus x Ceratogyrus brachycephalus
Pamphobeteus antinous x Pamphobeteus sp. Platyomma
Poecilotheria fasciata x Poecilotheria regalis
Poecilotheria regalis x Poecilotheria ornata
Psalmopoeus cambridgei x Psalmopoeus irminia
Stromatopelma calceatum x Stromatoplema calceatum griseipes
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
tak to je somarina, potom sa vtackare ani chovat neoplati, ked sa budu stale krizit
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Pri precitani tohto topicu sa proste necudujem nad stavom SK chovatelstva:
http://www.teraristika.sk/forum/6-pavuk ... ujem-pomoc
Vyborne som sa zabavil. Od kupenia pavuka dostal uz 5 zarucenych ID svojho pavuka. Moj tajny tip pri lepsej foto by bola B. albopilosum.
Ak je niekto registrovany na tom fore tak mu tam napiste, pravdepodobne spravny nazov B. albopilosum.
http://www.teraristika.sk/forum/6-pavuk ... ujem-pomoc
Vyborne som sa zabavil. Od kupenia pavuka dostal uz 5 zarucenych ID svojho pavuka. Moj tajny tip pri lepsej foto by bola B. albopilosum.
Ak je niekto registrovany na tom fore tak mu tam napiste, pravdepodobne spravny nazov B. albopilosum.
Naposledy upravil/-a Sceptic v 15. Apríla 2010, 19:46, upravené celkom 1 krát.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Zas sa nechal niekto nachytat ...,
Uz nema zmysel taketo riesit.
Ludska hlupost zas vyhrala.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
V CZ je aspon trend zasielat druhy na "hrane" Vasim poprednym odbornikom na Theraphosidae na urcenie. Neviem nakolko sa zistene skutocnosti potom premietaju do reality a predajca upravy cennik, upozorni spatne kupujucich na omyl.
Ludia, ktori predavaju krizence alebo mnozia druhy na "hrane", ktore nie su aspon z jednej lokality zberu nemaju podla mna moralne pravo kazat inym. Ked niekto proklamuje, ze krizenie je zla vec a zvesela nasledne predava za par supov krizenca? Nemoze to jednoducho vsetko znicit a radovat sa aspon z ciastocneho uspechu odchovu? Skratky cf, sp. pri druhoch, ktorych samec, samica nepochadzaju z jednej lokality zberu su len alibisticke ospravedlnenia vlastneho svedomia.
Nasi popredny chovatelia sa pokusili parit par rokov dozadu s nevedomosti pavuka z celadi Nemessidae (pribuzna vetva celadi Theraphosidae) s Holothele incei. Jednalo sa o nejaku Acanthogonatus sp. vyzorovo podobnu tomuto druhu. Tolko nad stavom naseho pavuckarskeho chovatelstva.
Ludia, ktori predavaju krizence alebo mnozia druhy na "hrane", ktore nie su aspon z jednej lokality zberu nemaju podla mna moralne pravo kazat inym. Ked niekto proklamuje, ze krizenie je zla vec a zvesela nasledne predava za par supov krizenca? Nemoze to jednoducho vsetko znicit a radovat sa aspon z ciastocneho uspechu odchovu? Skratky cf, sp. pri druhoch, ktorych samec, samica nepochadzaju z jednej lokality zberu su len alibisticke ospravedlnenia vlastneho svedomia.
Nasi popredny chovatelia sa pokusili parit par rokov dozadu s nevedomosti pavuka z celadi Nemessidae (pribuzna vetva celadi Theraphosidae) s Holothele incei. Jednalo sa o nejaku Acanthogonatus sp. vyzorovo podobnu tomuto druhu. Tolko nad stavom naseho pavuckarskeho chovatelstva.
Prosim vas mohol by tu niekto hodit foto ako vizera albovaganska? Ak vobec daka fotka existuje. Nemozem to nikde najst. Mam doma B.albopilosum a volako sa mi nezda. Je v siedmom zvleku. Rozdiel zbadam az ked bude adult alebo ako? Dakujem za priaznive odpovede.
Príroda si vyberá za zábavu daň ďaleko vyššiu, ako by sa odvážil vyberať štát. (Vladimír Vondráček)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
Ahoj,je to tu len treba viac hľadať http://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php?t=937