Krmenie holicatmi
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Krmenie holicatmi
krmil som holatami pavukov L. parahybana jedna spraskala cele hola , mensia zjedla tiez cele ,ale bolo mrtve (aj tak si ho dala ) ,P. murinuske som dal jedno , tak uz je vykrmena do zvleku , ale co ma najviac prekvapilo dal som aj P. regalis , je to samec ma asi 12cm v hohach , cize zo vsetkych ktorych somkrmil je najvacsi a ten zjedlo iba hlavu ....
mate podobne skusenosti ?
mate podobne skusenosti ?
- asddsa
- Dátum registrácie: 26. Februára 2006, 14:02
- Kontaktovať užívateľa:
ja som akurat prvykrat v mojej spider-kariere dal parahybane(9zvl) jedno mysie holato . 10 minut sa nic nedialo, potom tu parahybanu zacal drgat spajdlou, 2x na nu zautocila, pritom si to holato posunula (bez toho aby o tom vedela) pod seba, este 5 minut nad nim stala a az ked sa zacalo uplne metat, pomaly sa sklonila, zahryzla a uz to bolo ...a nahraval som to aj na kameru...
potom som druhe hola dal geniculate, ale nejako som ju vyplasil, takze sa zlakla a zatial sa nic neudialo
potom som druhe hola dal geniculate, ale nejako som ju vyplasil, takze sa zlakla a zatial sa nic neudialo
-
- Dátum registrácie: 22. Júna 2006, 06:38
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: 22. Júna 2006, 06:38
- Kontaktovať užívateľa:
- asddsa
- Dátum registrácie: 26. Februára 2006, 14:02
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.youtube.com/watch?v=mqSWISD1obQ
krmil som geniculatu potkanim holicatom.. video nic moc, ale vsimnite si akych "uznani" som sa dozil.. tam dolu v komentaroch k videu ..
citacia: "you fucking sick son of a fucking bitch i hope you'll burn in hell for internety you fucking sucky slutbag. if i ever see you i would get a kitchen knife and pop ur eyes out, stab in ur legs and arms, skin you alive, burn ur flesh and kick ur fuking ugly face and drink ur blood"
krmil som geniculatu potkanim holicatom.. video nic moc, ale vsimnite si akych "uznani" som sa dozil.. tam dolu v komentaroch k videu ..
citacia: "you fucking sick son of a fucking bitch i hope you'll burn in hell for internety you fucking sucky slutbag. if i ever see you i would get a kitchen knife and pop ur eyes out, stab in ur legs and arms, skin you alive, burn ur flesh and kick ur fuking ugly face and drink ur blood"
I pwn, therefore I am.
su mysky vhodne???
cawte ...chcem sa opyat mam grammostola rosea adult a kazdy hovori ze nemam ju krmit holicatami lebo ona je na studenokrvnu potravu... moze sa z nou nieco stat ked jej budem davat mysi?? alebo co jej mam davat ?? aby sa mala fajn?? poradte please dikees
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: su mysky vhodne???
nemalo by sa jej nic stat ... vtackarom sa bezne podavaju holicata ... daval by som jedine pozor odkial jej holica davam aby ubikacia kde sa nachadza (la) neobsahovala ziadne prostriedky na odstranenie parazitou a podobne z chovu mysi... radsej pockaj na nejaku burzu v tvojom okoli a tam si urcite vyberies.dany_sv napísal:cawte ...chcem sa opyat mam grammostola rosea adult a kazdy hovori ze nemam ju krmit holicatami lebo ona je na studenokrvnu potravu... moze sa z nou nieco stat ked jej budem davat mysi?? alebo co jej mam davat ?? aby sa mala fajn?? poradte please dikees
Dospele mysi jej ako potravu urcite nepodavaj ... mys by mohla tvojmu pavukovi ublizit...
Po podani holicata jej nemusis dat potravu aj jeden mesiac...
Naposledy upravil/-a Sceptic v 7. Septembra 2007, 19:46, upravené celkom 1 krát.