FOTO vasich terarii
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- >raDex<
- Dátum registrácie: 18. Decembra 2006, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
sklipo pouzivej ulne ten link dole myslim DIRECT LINK TO IMAGEdiss napísal:http://imageshack.us/
ja pouzivam toto, jeden z odkazov co ti hodi pouzi, neviem presne ktory teraz "thumbnail pre fora 1" mam taky dojem
Často píšu bez diakritiky, omlouvám se.
[ >raDex< ]
[ >raDex< ]
veru veru pekne
...

moj skromny chov ...

moj skromny chov ...
Naposledy upravil/-a cvabo v 29. Júla 2007, 14:57, upravené celkom 2 krát.
- FoXo
- Dátum registrácie: 18. Februára 2006, 23:11
- Kontaktovať užívateľa:
cvabo napísal:ale celkom poho sa to da ... nakrmim to za cca 5 hodin ... vsetko
Ja mam holku a byvam a byte este z dvoma holkami , tak tomu never ... a dokonca sa o pavuky aj zaujmajuFoXo napísal:Mas kocku? Parada a mna vsetci strasia ze budem dosmrti bez babycvabo napísal:no ja som cely cas na intraku tak ked pridem v piatok domov idem este za mojou kockou a potom do jednej druhej krmim....
)) Ked zbada co mam doma
)
- FoXo
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to mas super mne jedna kamaratka co by som ju rad u mna doma videl sa neprilizi ani na 30 metrov k domuPiXeL napísal:Ja mam holku a byvam a byte este z dvoma holkami , tak tomu never ... a dokonca sa o pavuky aj zaujmajuFoXo napísal:Mas kocku? Parada a mna vsetci strasia ze budem dosmrti bez babycvabo napísal:no ja som cely cas na intraku tak ked pridem v piatok domov idem este za mojou kockou a potom do jednej druhej krmim....
)) Ked zbada co mam doma
)
napr. pri zvliekani ani nemuknu
- FoXo
- Kontaktovať užívateľa:
Ha by mi od pomsty tupou lyzickou srdce vybodalaPiXeL napísal:kup jej pavukato zabere ...