Vetranie
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
ja sa tomu nerozumiem zatial preto sa pytam...este ho ani nemam...vsetko si chcem najprv pripravit aby som nespravil nejaku chybu ktorou by som mu nejako ublizil.
Este som sa chcel spytat na nejaky vlhkomer ktory nieje moc drahy, exotera nechcem lebo som cital ze s tim su problemy.
Aky by ste mi doporucili vy??
Este som sa chcel spytat na nejaky vlhkomer ktory nieje moc drahy, exotera nechcem lebo som cital ze s tim su problemy.
Aky by ste mi doporucili vy??
ale ja nechcem adult...ja chcem vidiet aj ako to rastie a ako sa to casom meni ...ja to nechcem len tak na okrasu...
Takze do filmovky alebo do salatovky. dieri mi stacia ak spravim nejakou vacsou ihlou??
Este nemam pavuka ani som zatial nemal tak preto tolko otazok pred tim ako si nejakeho zaobstaram.
Treba do filmovky nejaky substrat?
Ako casto a akym mnozstvom treba vlhcit?
Cim mam krmit takeho drobca?
Takze do filmovky alebo do salatovky. dieri mi stacia ak spravim nejakou vacsou ihlou??
Este nemam pavuka ani som zatial nemal tak preto tolko otazok pred tim ako si nejakeho zaobstaram.
- oblHis
- Dátum registrácie: 9. Decembra 2008, 19:23
- Kontaktovať užívateľa:
Jasne stacia ihlou.
Do filmovky das taky isty substrat ako do terarka (lignocel).
Vlhcis podla druhu.Lebo nie kazdy druh ma rovnake naroky na vlhkost.Pozri si popis druhou a tam sa docitas ci ten druh aky chces potrebuje vacsiu ci mensiu vlhkost.
Krmis cervami,malymi cvrckami (niekde sa daju kupit aj male),ked niesu male tak mozes nastrihat aj velke.
Do filmovky das taky isty substrat ako do terarka (lignocel).
Vlhcis podla druhu.Lebo nie kazdy druh ma rovnake naroky na vlhkost.Pozri si popis druhou a tam sa docitas ci ten druh aky chces potrebuje vacsiu ci mensiu vlhkost.
Krmis cervami,malymi cvrckami (niekde sa daju kupit aj male),ked niesu male tak mozes nastrihat aj velke.
heh akoze nechcem byt odmerany ale ked si si uz precital ze vlhkomery od exotera niesu najlepsie preco si si rovno neprecital aj vsetko ostatne co chces vediet??? ved to mas vsetko na fore a nielen tam a vlhcit staci od oka podla mna takemu malemu smithi nepotrebuje prilis vlhko len to preboha,,nezalievaj" kazdy den ale musim uznat ze sa mi to paci ze chces zacat malym vacsina ludi chce nieco velke farebne a drsne ako sa hovori najvacsim potesenim chovatela je pozorovat ako jeho drobci rastu opravte ma ak sa mylimCiro napísal:ale ja nechcem adult...ja chcem vidiet aj ako to rastie a ako sa to casom meni ...ja to nechcem len tak na okrasu...
Naposledy upravil/-a arda v 25. Mája 2009, 20:58, upravené celkom 1 krát.
Zatial ...Grammostola rosea, Poecilotheria regalis, Poecilotheria ornata, Poecilotheria striata, Poecilotheria subfusca, Nhandu chromatus, Heteroscodra maculata, Acanthoscurria geniculata, Stromatopelma calceatum, Cyriocosmus perezmilesi2x, Brachypelma smithi, Psalmopoeus irminia, Psalmopoeus cambridgei, Pterinochilus murinus RCF ,,usambara", Ceratogyrus darlingi, Xenesthis immanis
moj nazor je ze od toho tretieho do toho siedmeho zvleku ti staci mat salatovku co predavaju v obchode do 20 az 30gramov salatu vedla salamCiro napísal:Lebo chcem pocut kazdy nazor..a ja si z toho potom nieco vyberiem...
Zatial ...Grammostola rosea, Poecilotheria regalis, Poecilotheria ornata, Poecilotheria striata, Poecilotheria subfusca, Nhandu chromatus, Heteroscodra maculata, Acanthoscurria geniculata, Stromatopelma calceatum, Cyriocosmus perezmilesi2x, Brachypelma smithi, Psalmopoeus irminia, Psalmopoeus cambridgei, Pterinochilus murinus RCF ,,usambara", Ceratogyrus darlingi, Xenesthis immanis
salatovky
ja v nej mam aj 8 ci 7 zvlek nhandu chromatus a dopohody..salatovky proste to je asi naj terarko ! tam ho jednoducho daj a pozoru jako rastie
môj chov :
Brachypelma smithi 8zvl.
Cyclosternum fasciatum 4 zvl.
Grammostola rosea 11zvl.
Lasiodora parahybana 9 zvl.
Nhandu chromatus 9zvl.
Brachypelma smithi 8zvl.
Cyclosternum fasciatum 4 zvl.
Grammostola rosea 11zvl.
Lasiodora parahybana 9 zvl.
Nhandu chromatus 9zvl.
- pby
- Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
- Kontaktovať užívateľa:
spravil som si nakres teraria a idem si dat narezat sklo tu je obr.
vetranie mam poriesene ako je popisane na obr. 2mm medzera v predu dole a hore vzadu (to co je zelene) chcem dat sietku alebo nieco podobne ma to zormer 25x10 cm
-bol som v zeleziarstve tak tam maju kovovu sietku taku husto natkanu neviem ci bude vhodna -vraj to pavuk prekuse a potom take pletivo hrubka toho drotu je 0.8mm a oka na tom pletuve su stvorcove a maju rozmer cca 1x1 cm co neviem ci nieje privela ale zdalo sa mi to pletivo take pevne a dobre vyzeralo
-co poradite? ine moznosti zatial nemam..vyber tu velky nemam
vetranie mam poriesene ako je popisane na obr. 2mm medzera v predu dole a hore vzadu (to co je zelene) chcem dat sietku alebo nieco podobne ma to zormer 25x10 cm
-bol som v zeleziarstve tak tam maju kovovu sietku taku husto natkanu neviem ci bude vhodna -vraj to pavuk prekuse a potom take pletivo hrubka toho drotu je 0.8mm a oka na tom pletuve su stvorcove a maju rozmer cca 1x1 cm co neviem ci nieje privela ale zdalo sa mi to pletivo take pevne a dobre vyzeralo
-co poradite? ine moznosti zatial nemam..vyber tu velky nemam
- pby
- Kontaktovať užívateľa:
uvazoval som nad tym (este som to celkom nezavrhol) ale sietkou mam predca len vacsiu vzdusnost ako len 2mm medzera (aj ked nehovorim ze to je malo) 2mm chcem nechat dole v prredu ako budu "gilotinove"dvierka a hore chcem poriadne vetranie- musim zvazit este tie pasiky skla..Z0oMb3E napísal:2cm pasiky skla a medzi nimi 2mm medzera sa ti nepaci ako vetranie?
-a ked nie tak ten plech s baumaxu, ked ho budu mat - lebo unas v zeleziarstve maju iba tu sietku alebo pletivo..
-keby som sa vratil k tej sietke - je to rizikove - prekuse ju? mne sa zdala dost pevna.. taka na husto natkana bola nie taka riedka ako umelohmotna co sa dava na okna
- pby
- Kontaktovať užívateľa:
no tak tu co som videl ja v nasom zeleziarstve mi prisla tak dost pevna a na husto natkana - a teiz sa mi zdal drot taky pevnejsi nie uplne tenucky ako vlas - pani predavacka hovorila ze to je na okna proti hmyzu mali aj plastovu aj kovovu (myslim ze to bol hlinik.drot) - tak neviem skusim kupit kym nepojdem do baumaxu po perforovany plech (ten by som tam mal asi radsej)SkMirko napísal:Momentálne si ja lepím terárium pre P.irminiu a na vetranie som použil sieťku. Tu sieťku som mal problém ja prestrihnúť s nožnicami na plech, tak pochybujem že by to vtáčkar prehryzol, no ale tiež závisí akú sieťku tam dáš. Tu čo používam ja, je dosť pevná.