Chovná nádoba
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Chovná nádoba

Viac menej mi ide v tomto príspevku o to aby mi už skúsenejší chovatelia poradili a pomohli vyriešiť problém s chovom.V čom chovať tieto živočíchy.
Vopred ďakujem za vaše odpovede.

- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
normalne samla boxy(ikea), alebo hocijake velke plastove misky. ja mam teraz poecku v krabicke od lizatok 

Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
ked som zacal chovat pavukov tak som ich umiestnoval do zavarinovich poharkov... ale vzdy skoro po tyzdni sa mi roibla od spodu plesen...
tak som zadsej zainvestoval par eur a nakupil som si plastove nadoby na koreniny atd... nahrial som nejaku tičku porobil som od spodu az hore dierky pre lepsie vetranie,prietok vzduchu a uz s plesnami nemam problem...
tak som zadsej zainvestoval par eur a nakupil som si plastove nadoby na koreniny atd... nahrial som nejaku tičku porobil som od spodu az hore dierky pre lepsie vetranie,prietok vzduchu a uz s plesnami nemam problem...

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
ked uz plastovu skatulu tak http://www.arachno.sk/shop/doplnky_a_plastove_boxy/
inak by som iba terarko ... mam rad jednoduchost a nemam rad ked je nieco na stole co je ine
takze ked mi dojdu kolajnicky pravdepodobne vsetky terarka co su cele zo skla (aj "pohybovy aparat") asi pojdu z domu
hej vsetky pavuky doma mam v rovnakych skatulkach, s rovnakimi dierkami, s rovnakym napisom... a tie ktore su neni v takych podmienkach sa takych podmienok vzdy dockaju v najblizsej dobe
inak by som iba terarko ... mam rad jednoduchost a nemam rad ked je nieco na stole co je ine

hej vsetky pavuky doma mam v rovnakych skatulkach, s rovnakimi dierkami, s rovnakym napisom... a tie ktore su neni v takych podmienkach sa takych podmienok vzdy dockaju v najblizsej dobe
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Najhorsie z plastovych krabic ...., mam doma niekolko a od Misa ... proste BLUD ... ( dovov je niekolko a je to na dlho. ) Kto vie, ten vie ..., kto nevie opyta sa mozno SSMilan.svk napísal:ked uz plastovu skatulu tak http://www.arachno.sk/shop/doplnky_a_plastove_boxy/
inak by som iba terarko ... mam rad jednoduchost a nemam rad ked je nieco na stole co je inetakze ked mi dojdu kolajnicky pravdepodobne vsetky terarka co su cele zo skla (aj "pohybovy aparat") asi pojdu z domu
![]()
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
Blondi: nevadi ze je ikea iba v BA, da sa to poslat postou tipujem. a ked nie tak kupi nejaky chovatel a posle ti to a ty mu posles penaze.
Adi: napis mne
Ten lignocel na arachne je fajne lacny
u nas ho davaju za 3€ ked nie viac 
napr. 10ks u nas
30€+ a 10ks na arachne 18€ s postovnym 
Ten lignocel na arachne je fajne lacny

napr. 10ks u nas

Môj web
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
Re: re
Jednasest: to by bol mega super veľký balík
...ja mám boxy z ikey v krakove
...raz mi kamoš doniesol a raz som si kúpil, keď sme tam boli so školou 
a..pri samle je tá výhoda, že presne sedia jedna na druhú, takže sa dajú perfektne poskladať na seba...a nie je problém ich spratať ani keď sú prázdne, dáš jednu do druhej-nezaberú veľa miesta
toľko odomňa 

zrejme myslíš dózy na potraviny, vyjdu Ťa drahšie než samlaeLoR napísal:v tesku kúpiš všelijaké dózy rôznych veľkosti, alebo v inom supermarkete

- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
ja kupujem lignocel u nas v obchode za 1,85€ ... a teda kupujem ho za nakupnu cenu ...Jednasest napísal:Blondi: nevadi ze je ikea iba v BA, da sa to poslat postou tipujem. a ked nie tak kupi nejaky chovatel a posle ti to a ty mu posles penaze.
Ten lignocel na arachne je fajne lacnyu nas ho davaju za 3€ ked nie viac
napr. 10ks u nas30€+ a 10ks na arachne 18€ s postovnym

michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com

- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
to si nechas posielat postou terno? 

Môj web
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
hmmm, mozno poslem oca do ostravy 

Môj web