Kokosova škrupina
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Kokosova škrupina
Chcem si do teraria dat kokosovu škrupinu prosim poradte a dajte tu aj nejake fotografie
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Kokosová škrupina:
Pekný doplnok terária, používam ho ako úkryt pre Brachypelmu smithi, je buď zalezená v vnútri alebo je na vrchu škrupiny. Preto bolo dôležité mať škrupinu stabilnú. Pred vložením do terária som ju vyvaril vo vode a umiestnil len na suchej strane terária, kde nevlhčím substrát. Kokos mi neplesnivie a nemám s ním problém. Skúste odhadnúť dobu varenia tak aby Vám kokos nepraskol.
Ak budes mat kokosovu skrupinu uz v terariu dlhsi cas a pavuk hlavne druhy, ktore vykopavaju obranne chlpky - doslova nimi celu skrupinu pokryju, takze ju chytaj len v rukaviciach lebo mozes dopadnu ako moj znamy, ktory si to v prvom momente neuvedomil a do ruky zobral taku skrupinu od dospelej B. smithi a pokusal sa ju ocistit - na 3 - 4 dni mal o znacne svrbenie vystarane.
Pekný doplnok terária, používam ho ako úkryt pre Brachypelmu smithi, je buď zalezená v vnútri alebo je na vrchu škrupiny. Preto bolo dôležité mať škrupinu stabilnú. Pred vložením do terária som ju vyvaril vo vode a umiestnil len na suchej strane terária, kde nevlhčím substrát. Kokos mi neplesnivie a nemám s ním problém. Skúste odhadnúť dobu varenia tak aby Vám kokos nepraskol.
Ak budes mat kokosovu skrupinu uz v terariu dlhsi cas a pavuk hlavne druhy, ktore vykopavaju obranne chlpky - doslova nimi celu skrupinu pokryju, takze ju chytaj len v rukaviciach lebo mozes dopadnu ako moj znamy, ktory si to v prvom momente neuvedomil a do ruky zobral taku skrupinu od dospelej B. smithi a pokusal sa ju ocistit - na 3 - 4 dni mal o znacne svrbenie vystarane.
-
- Dátum registrácie: 21. Októbra 2006, 00:32
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kokosova škrupina
Marek7 napísal:Chcem si do teraria dat kokosovu škrupinu prosim poradte a dajte tu aj nejake fotografie
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
nezda sa ti ze chromatopelma potrebuje prave vlhkost nissiu ???
to by sa vylucovalo spolu s machom ....., napr. poecky, lasiodory, ephebopusya ine pralesne druhy ... ani pol slova ....
ale suchomilna chromatopelma ?
to by sa vylucovalo spolu s machom ....., napr. poecky, lasiodory, ephebopusya ine pralesne druhy ... ani pol slova ....
ale suchomilna chromatopelma ?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
jeden ma aj meno .... , a moja skusenost ze velke kusy lahko napada pliesen .... a nechce sa mi teraz pisat ...... ale proste aj vela ludi mi potvrdilo ze su to suchomilne pavuky .-.... aj miesto ich vyskytu to potvrdzuje- savany ....., sucha krajina ...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ak ho chces dat oba na poly a bojis sa ze ti pukne ... tak si zober pilnik s trojuholnikovym prierezom ...... a pilnikuk v strede ... pozor na hrubsie miesta .... musis ist hlbsie ,......, ak mas ryhu po obvode ..... zober sekac alebo velky srubovak .... vloz do ryhy a klepni kladivom ..... a to zopakuj aj naruhej strane ..... a mal bvy puknut po osi ktoru si vypiloval ....
(mozes pouzit aj pilku na zelezo) ..... alebo pilnikuj akykolvek tvar ...... ak urobis dostatocne hlboku ryhu .... tak by ti nemal puknut inde nez po ryhe .......,
(mozes pouzit aj pilku na zelezo) ..... alebo pilnikuj akykolvek tvar ...... ak urobis dostatocne hlboku ryhu .... tak by ti nemal puknut inde nez po ryhe .......,
Ludia v kauflande (Kosickom neviem ci aj inde) je 50% zlava na kokosy...osobne neznasam kokos, proste nedam do ust nic kde je kokos...ale vcera som kupil dva orechy po 8 korun to ked hodim na dve polky, tak ked to aj splesnivie tak to nebude taka tragedia. len este neviem ako ho nakrajam celkom, chcel by som to dat mensim pavukom a mam dost velke orechy (kokosove )...myslite ze by to nako slo i trebars na pol a na pol a nejako to prihrabnut potom zemou?
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja som si jeden cas nakupoval orechy ako na beziacom pase ...., mal som ich doma 10 minimalne ...., mne kokos chuti tak som si pochutnal a este som urobil pavukom take male sydlisko ...