Piesok
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Piesok
caute chcem sa opytat ze ci bude vadit ked chcem do teraria s B.smithi pridat piesok ale ten piesok je z pieskoviska ked by som ho dal do mikrovlnky a potom jej ho dal do teraria ci by to nejako vadilo. Chcem ho tam dat cisto ako dekoraciu nenahradzujem za raselinu len na jedno miesto
Brachypelma smithi
Brachypelma albopilosum
Brachypelma albopilosum
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
No tým, že B. smithi nemá piesok vo svojom prirodzenom prostredí by som si nebol až taký istý ( Obýva suché oblasti Mexika ), ale aj tak si myslím, že s tým pieskom to nie je dobrý nápad. Niektorý ľudia hovoria, že piesok sa môže dostať do pľúcnych vakov pavúka a môže mu spôsobiť problémy. Neviem, čo je na tom pravdy, ale ja by som to neriskoval.
"Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years !"
Anton Szandor LaVey
Anton Szandor LaVey
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
- Johny.700
- Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
- Kontaktovať užívateľa:
Pato napísal:no si myslim ze by taka piesocnata plaz v terarku vyzerala dobre ale do svojich terarok sa nic take nechystam davat ani nikdy nedam
..jasne..pieskova plaz hej..a co tak doniest tam trochu mora??..a potom zopar koralov,musli a krabov..??..a nakoniec aj nejake tie meduzky a zraloky??..xe..predstavivost nadovsetko..xexe..
- Johny.700
- Kontaktovať užívateľa:
..to by sa asi nemalo..sak ale pavuky radi vynasaju v cheliceroch zeminu ked sa im nieco nepaci ako im zariadil chovatel.A ak by sa nahodov pavukovy nepacilo miesto kde je piesok a zacal by to odnasat tak by sa mu to aj mohlo zaseknut medzi chelicermi a nemuselo by sa mu to dostat prec..malo5 napísal:ale keby piesok aj z prieskoviska viac krát dekantoval a prevaril, nič by sa pavúkovi nemalo stať
Ahoj
Ako by sa mohol dostat? pavuky okolo otvorov dychacej sustavy maju specialne filtracie stetiny, tie biele v zvlecke. Keby by brepústali prach tak by nase pavuky trpaly astmou a v prirode by nevedeli zit, v suchsom prostredi. a jatak nie su to vysavace, az taku silnu saciu silu nemaju.
Ako by sa mohol dostat? pavuky okolo otvorov dychacej sustavy maju specialne filtracie stetiny, tie biele v zvlecke. Keby by brepústali prach tak by nase pavuky trpaly astmou a v prirode by nevedeli zit, v suchsom prostredi. a jatak nie su to vysavace, az taku silnu saciu silu nemaju.
Deep respect, brachy
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
vo svojom prirodzenom prostredi piesok podla mna urcite ma lebo zije na pustiach a polopustiach s coho plynie ze by tam piesok mal existovat.Johny.700 napísal:jezis zasa miki a jeho nadherne dobre napady..podla mna by to tam vadit nemalo ale vo svojom prirodzenom prostedi B.Smithy urcite piesok nema.Tazke by som ti ako dekoraciu odporucal dat radsej dodosovu drt alebo nieco podobne rastlinneho povodu..
(..boze lutujem tie tvoje pavuciky.. )
Brachypelma smithi
Brachypelma albopilosum
Brachypelma albopilosum
Ahoj brachy ... ked teda hovoris ze by jej to nemalo vadit, tak jej ho tam mozem podla teba kludne dat hej ?brachy napísal:Ahoj
Brachypelma smithi
Brachypelma albopilosum
Brachypelma albopilosum
- Johny.700
- Kontaktovať užívateľa:
..ano..kludne jej ho tam daj..a tiez jej sprav terarko zo sadrokartonu a daj jej tam ako vyhrevne teleso sviecku..miki1571 napísal:Ahoj brachy ... ked teda hovoris ze by jej to nemalo vadit, tak jej ho tam mozem podla teba kludne dat hej ?brachy napísal:Ahoj
preco mas nervy ? ved som ti nic nespravil ? len som sa oyptal vas co si o tom myslite ...Johny.700 napísal:..ano..kludne jej ho tam daj..a tiez jej sprav terarko zo sadrokartonu a daj jej tam ako vyhrevne teleso sviecku..miki1571 napísal:Ahoj brachy ... ked teda hovoris ze by jej to nemalo vadit, tak jej ho tam mozem podla teba kludne dat hej ?brachy napísal:Ahoj
Brachypelma smithi
Brachypelma albopilosum
Brachypelma albopilosum
Ahoj
Poprve urcite by som tam nedal cisty piesok, lebo to zle drzy vlhkost a zle sa vnom hrabe a v Amerike nie su piescite puste, radsej ako hovorili kamenne. Piesok mozes pouzit ale len pomiesany s lignocelom alebo podobne.
Poprve urcite by som tam nedal cisty piesok, lebo to zle drzy vlhkost a zle sa vnom hrabe a v Amerike nie su piescite puste, radsej ako hovorili kamenne. Piesok mozes pouzit ale len pomiesany s lignocelom alebo podobne.
Deep respect, brachy
by Shroom
by Shroom