Grammostola rosea - pripadne uhryznutie
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Grammostola rosea - pripadne uhryznutie
Ahojte som tu nová a chcela by som tiež pavúka. Celkom sa mi pozdáva Grammostola rosea, čítala som, že je to celkom dobrý pavúk pre začiatočníka. Chcem sa opýtať, keby ma uhryzol, čo mám robiť?
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Skus si popozerat aj ine stranky, a hlavne si precitat Bite reports http://www.lasiodora.sk/index.php?clano ... itereports
Ale v celku plati, ze pod studenu vodu, a niaky alkohol, cigarety a podobne. Neskor mozno tabletka na zabranenie alergickej reakcie. Vsetko sa to vsak hodnoti podla symptomov.
Ale rosei sa nemusis bat. Tento pavucik je velmi kludny, a ak by ta aj nahodou pohryzol tak budes jedna z velmi mala ludi kt. sa to stalo.
S: Neviem , ci bolo vhodna zakladat novy topick.
Ale v celku plati, ze pod studenu vodu, a niaky alkohol, cigarety a podobne. Neskor mozno tabletka na zabranenie alergickej reakcie. Vsetko sa to vsak hodnoti podla symptomov.
Ale rosei sa nemusis bat. Tento pavucik je velmi kludny, a ak by ta aj nahodou pohryzol tak budes jedna z velmi mala ludi kt. sa to stalo.
S: Neviem , ci bolo vhodna zakladat novy topick.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
G. rosea je vyborna volba. Ked ta pohryzne a netrpis nejakymi zdravotnymi komplikaciami nicoho sa nemusis bat. Pripadne uhryznutia ti sposoby nanajvys lokalny opuch. Vsetko zalezi od okolnosti. Zvysne info najdes na stranke a fore.adriana napísal:Ahojte som tu nová a chcela by som tiež pavúka. Celkom sa mi pozdáva Grammostola rosea, čítala som, že je to celkom dobrý pavúk pre začiatočníka. Chcem sa opýtať, keby ma uhryzol, čo mám robiť?