Uhryznutie Brachypelma vagans
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Uhryznutie Brachypelma vagans
uhryzla ma 9-10zv samica b. vagans. bol som celkom prekvapeny reakciou tela. uhryzla ma vecer o cca.19:00. rana celkom dost krvacala aj nato ze ma uhryzla do ukazovaka. ranu som si umyl a nechal tak. bol som v domneni ze to je vsetko. Prst som mam v mieste uhryznutia strpnuty. rano asi o 3:30 som sa zobudil a uz som nemohol spat, nedaval som tomu ziaden suvis a ani netvrdim ze to bolo tým ale ani nevylucujem. do 6:00 som nezaspal len som behal hore dole a dost ma boleli lytka. potom so isiel normalne do prace a tam uz zacali aj predlaktia pobolievat . bola to taka prerusovana bolest ktora ma drzala asi do 18:00 potom som to uz nejak nevnimal tu boles uz bola na ustupe. ale miesto po vniku chelicier je este stale aj po dvoch dnoch dost citlive na silnejsie dotyky . ako by ma znovu uhryzla. Preco som to sem pisal ? len sa chcem podelit so zazitkom a opita ze ci mate nejake skusenosti a ci som to mohol mat s toho uhryznutia-
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Trosicku ironicky ..., ale gratulujem
Ja som pohryzeny nebol, ale pokial viem, bolest svalov a klbov je s najvacsou pravdepodobnostou sposobena toxinom. Ak sa nemylim takyto toxin co maju vtackare posobi na nervovu sustavu ..., a to sposobuje bolesti, stahy, krce ....,
A este ine priznaky, podla konkretneho uhryznutia , miesta zasahu, druhu pavuka.
Ja som pohryzeny nebol, ale pokial viem, bolest svalov a klbov je s najvacsou pravdepodobnostou sposobena toxinom. Ak sa nemylim takyto toxin co maju vtackare posobi na nervovu sustavu ..., a to sposobuje bolesti, stahy, krce ....,
A este ine priznaky, podla konkretneho uhryznutia , miesta zasahu, druhu pavuka.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- gabrielli
- Dátum registrácie: 3. Júna 2009, 00:42
- Kontaktovať užívateľa:
no tak to mas dobry zazitok a ako ta uhryzla co si ju bral na rukuu ci si jej daco daval vyberal z teraria alebo ako to bola??
Dosť pavúkov zopár scolopendier a nejake te hady atď........Ospravedlňujem sa za gramatické chyby
"Nenávidím lúdi ktorý si myslia že sú najmúdrejší musia komentovať aj to čo sa nedá máju stále nejaký problém nevedia si pomyslieť svoje ale stále musia vyrývať"
Venované niektorým členom Fora
"Nenávidím lúdi ktorý si myslia že sú najmúdrejší musia komentovať aj to čo sa nedá máju stále nejaký problém nevedia si pomyslieť svoje ale stále musia vyrývať"
je to dobra tema...aspon ludia nenarazam na teba ale vseobecne budu to tu citat a a tak si vytvarat nejaky respekt knim...ja osobne vobec neberiem do ruky vtackarov ale ....ale tiez ma bodol skorpion heterometrus longimanus do palca ...co som si myslel ze trojzvlekovy skorpik si nedovoli, ale nahoda je blebec bodol ma ale nic som ani nejak necitil ako keby len spendlikom...trosku tirkla krv zacervenanie asi v priemere 0.5cm a to je vsetko...tak vela stastia co najmenej napadnutiherodes9 napísal:mala nieco na abdomene co vyzeralo ako pliesen tak som to chcel ceknut no nechcela sa dat chytit a ked som ju konecne chytil tak som ju jednim prstom chytil as pod karapax a vtedy ma chmatla
je to dobra tema...aspon ludia nenarazam na teba ale vseobecne budu to tu citat a a tak si vytvarat nejaky respekt knim...ja osobne vobec neberiem do ruky vtackarov ale ....ale tiez ma bodol skorpion heterometrus longimanus do palca ...co som si myslel ze trojzvlekovy skorpik si nedovoli, ale nahoda je blebec bodol ma ale nic som ani nejak necitil ako keby len spendlikom...trosku tirkla krv zacervenanie asi v priemere 0.5cm a to je vsetko...tak vela stastia co najmenej napadnuti [/quote]
tak ja sa snimi tiez nehravam ale chcel som mrknut co to ma na tom abdomene no nabuduce uz asi nie alebo troska nejak inac
tak ja sa snimi tiez nehravam ale chcel som mrknut co to ma na tom abdomene no nabuduce uz asi nie alebo troska nejak inac
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
ale zalezi to aj od jedinca.
moj bol v 6zv. agresivny a v 7zv. je z neho kludas.
moj bol v 6zv. agresivny a v 7zv. je z neho kludas.
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
- gabrielli
- Dátum registrácie: 3. Júna 2009, 00:42
- Kontaktovať užívateľa:
pravdu povedať nemám rad keď sa chytajú pavúky do ruky proste tieto zvery do rúk nepatria
Dosť pavúkov zopár scolopendier a nejake te hady atď........Ospravedlňujem sa za gramatické chyby
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
jj presne tak.gabrielli napísal:pravdu povedať nemám rad keď sa chytajú pavúky do ruky proste tieto zvery do rúk nepatria
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
niekedy treba pavuka do ruky chytit .... .,
Aj ta fotka co som dal ku parazitom by nevznikla keby som pavuka do ruky nechytil. Ani by som nezistil ze to ma na abdomene, jednoducho aj to treba ovladat. Ale iba do nutnej miery chytat, nie sa hrat ... .
Aj ta fotka co som dal ku parazitom by nevznikla keby som pavuka do ruky nechytil. Ani by som nezistil ze to ma na abdomene, jednoducho aj to treba ovladat. Ale iba do nutnej miery chytat, nie sa hrat ... .
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
- dj_kissiakos
- Dátum registrácie: 17. Novembra 2009, 21:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Uhryznutie Brachypelma vagans
ako píšete je to individuálne...povaha sa nedá odhadnúť, tiež zastávam názor, že pavúky nepatria do rúk...párkrát sa mi stalo že mi pár kúskov vybehlo na ruku či Pterinochilus nedávno cyclosternum a pod. rýchle pavúčiky....no v žiadnom prípade netrba spanikáriť, potom to väčšinou nedopadá dobre...
...keep bleed out a future...
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Uhryznutie Brachypelma vagans
Mě předevčírem kousl E.cyanognathus, kousnutí jsem pomalu ani nepostřehl, stalo se to když jsem mu rukou zabraňoval opustit ubykaci(už se mi to parkrát vymstilo i afričanů ). Jednalo se asi o 1,5cm jedince. Po kousnutí byla citlivá jen rána okolo, dnes už to skoro necitím. Trochu jedu sem asi dostal, ale žádná velká reakce, nepatrně zvýšená teplota, a dvakrát se mi zatočila hlava. Tyhle komplikace trvali cca od 14,00 do dalšího dne než jsem vstal. Přes noc jsem se nebudil.
Já 22let, 120kg , 193cm
Já 22let, 120kg , 193cm