Terarium
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
nie nie...z vlastnej skusenosti su len tie pady...ja len hovorim ze sa to moze stat...nastastie sa mojmu este nic nestaloshark napísal:z vlastnych skusenosti??takze nejaky tvoj uz padol na brusko a poskodil si ho???mariko925 napísal:no moze sa stat akurat to, ze vilezie hore po skle a padne dole ked bude vacsie do vyski a moze si poskodit brusko...ale inak neviem...hovorim z vlastnej skusenosti...
no ved ano ale uz z takych 25 cm no neviem...shark napísal:z mensej vysky by sa nemalo nic statmariko925 napísal:a pokial mas v tera male kamienky a nahodou je jeden obrateny dakou ostrou hranou a padne nan tak co,??shark napísal:pokial pavuk nepadne na nejaky ostry predmet tak by sa mu nemalo nic stat
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna pavúkom s podčeľade Ischnocolinae, terárko netrebaPiXeL napísal:pre kazdy druh pavuka je odporucane terarium. Netreba to podcenovat. Ak ho mas vysoke tak si tam daj do 1/2 substrat aj ked to nie je uplne najlepsie riesenie ale urcite mu nenechavaj mrakodrap
pre ich malé rozmery je zbytočné...

Ahojte ako je to s chovom norových druhov pavúkov v teráriách určených pre zemné druhy s výškou substrátu okolo 5 cm?
Nevykopávajú veľmi obranné chĺpky?
Prímajú potravu horšie, ako keby mali noru?
Nemávajú problémy pri zvlekoch?
Nie sú viac agresívnejšie?
Úkryt stačí kokos, tak ako to je pri zemných druhoch?
Akú veľkosť terária im treba zabezpečiť?
Lasiodora parahybana
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Grammostola rosea
Acanthoscurria geniculata
Citharischius crawshayi
Brachypelma albopilosum
Brachypelma smithi
Grammostola rosea
Acanthoscurria geniculata
Citharischius crawshayi
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Ktory norak ma obranne chlpky ?AlahAgbar napísal:Ahojte ako je to s chovom norových druhov pavúkov v teráriách určených pre zemné druhy s výškou substrátu okolo 5 cm?
Ano prijmaju - niektore , zalezi od vela faktorov
Nie
Ano su
nie
primeranu
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Dat norovemu druhu vela hliny 
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
http://lasiodora.sk/index.php?page=vizi ... ma_lividumAlahAgbar napísal:Dobre, ďakujem za odpovede.
Aký úkryt navrhuješ? Alebo viac kokosov?
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Trosicka stare ...
A z mojej skusenosti mozem len nedoporucit chovat lividumku bez vyssej vrstvy substratu.
A z mojej skusenosti mozem len nedoporucit chovat lividumku bez vyssej vrstvy substratu.