Može Brachypelma smithy zarok stihnuť od3zv.-10zv. 7zvlekov?
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Može Brachypelma smithy zarok stihnuť od3zv.-10zv. 7zvlekov?
Nejak sa mi to zda prehnane chcem jednu kupiť a nezda sa mi to aby tak rychlo rastla ?poslal mi ju nafotenu aj fotku zvlečky so spermatekou ale nejak pochybujem o tom čo vy na to?
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
No ktosi mi vravel že sa to vraj dá, pokiaľ ju vykrmuješ do prasknutia a vypekáš pod žiarovkou...Ale ja osobne takú skúsenosť nemám.
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
da sa to .... .
Ale potom nastupuje polemika medzi chovatelmi - rychlovat , nerychlovat ?
Zvysenim teploty sa zrychluje metabolizmus a hlavne zrave druhy mozu dosiahnut rekordy v raste.
Polemizuje sa hlavne o tom ci je to zdrave pre pavuka a neznizuje sa jeho "zivotnost"
Mam skusenosti s tymto - chov rychlovanim aj "normalne", mam pozapisovane aj krmenia u roznych druhov ( druh, velkost krmiva a ci bolo skonzumobane)
Este poznamocka - rychlovanie je opacny efekt ako sa robi u samcov. Samce sa naopak nekrmia, nevyhrievaju ( skor chladia
) aby mali pomalsi rast ako samica kt. mozu potencionalne predbehnut.
Ale potom nastupuje polemika medzi chovatelmi - rychlovat , nerychlovat ?
Zvysenim teploty sa zrychluje metabolizmus a hlavne zrave druhy mozu dosiahnut rekordy v raste.
Polemizuje sa hlavne o tom ci je to zdrave pre pavuka a neznizuje sa jeho "zivotnost"
Mam skusenosti s tymto - chov rychlovanim aj "normalne", mam pozapisovane aj krmenia u roznych druhov ( druh, velkost krmiva a ci bolo skonzumobane)
Este poznamocka - rychlovanie je opacny efekt ako sa robi u samcov. Samce sa naopak nekrmia, nevyhrievaju ( skor chladia
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.