Može Brachypelma smithy zarok stihnuť od3zv.-10zv. 7zvlekov?

Ak ste začiatočník a chcete sa pýtať na základné veci, pýtajte sa práve tu

Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox

Napísať odpoveď
Kodiak
Dátum registrácie: 24. Novembra 2008, 19:59
Može Brachypelma smithy zarok stihnuť od3zv.-10zv. 7zvlekov?

Príspevok od užívateľa Kodiak » 15. Mája 2009, 14:43

Nejak sa mi to zda prehnane chcem jednu kupiť a nezda sa mi to aby tak rychlo rastla ?poslal mi ju nafotenu aj fotku zvlečky so spermatekou ale nejak pochybujem o tom čo vy na to?

Užívateľov profilový obrázok
patmos
Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa patmos » 15. Mája 2009, 17:27

No ktosi mi vravel že sa to vraj dá, pokiaľ ju vykrmuješ do prasknutia a vypekáš pod žiarovkou...Ale ja osobne takú skúsenosť nemám.
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...

Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.

Užívateľov profilový obrázok
adi
Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa adi » 15. Mája 2009, 18:10

da sa to .... .

Ale potom nastupuje polemika medzi chovatelmi - rychlovat , nerychlovat ?

Zvysenim teploty sa zrychluje metabolizmus a hlavne zrave druhy mozu dosiahnut rekordy v raste.

Polemizuje sa hlavne o tom ci je to zdrave pre pavuka a neznizuje sa jeho "zivotnost"

Mam skusenosti s tymto - chov rychlovanim aj "normalne", mam pozapisovane aj krmenia u roznych druhov ( druh, velkost krmiva a ci bolo skonzumobane)

Este poznamocka - rychlovanie je opacny efekt ako sa robi u samcov. Samce sa naopak nekrmia, nevyhrievaju ( skor chladia :lol: ) aby mali pomalsi rast ako samica kt. mozu potencionalne predbehnut.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com

Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany. :-)

Napísať odpoveď