Plesen?
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
No asi takéto voľačo tam mám. Huby mi tam zatím ešte nerastú, a ani by som nechcel... Ako proti tomu bojovať? Mám to v každom mojom tera okrem G.rosei, ktorej nevlhčím, má tam len napájačku. Ale asi skúsim iný lignocel.Nery napísal:V lignocelu se drží spíš houby než plísně - pro pavouka neškodné, podhoubí občas nevzhledné, plodnice naopak fajn na pohled (je dobrý je zlikvidovat před tim než vypustí výtrusy, nepozoroval jsem že by pavoukum vadily,ale jistota je jistota).
Třebas na této fotce není žádná plíseň, vše jen neškodné micelium :
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Nechajte hubky rast !
Nic vam neurobili ! A pavukovy - velkemu urcite. Niako neublizuju. Pokial nejdete mnozit, nemate sa coho bat.
Ci v pralese nieto plesni ? Myslite si , ze zit v sterilnom prostredi je prijemne ?
Nic vam neurobili ! A pavukovy - velkemu urcite. Niako neublizuju. Pokial nejdete mnozit, nemate sa coho bat.
Ci v pralese nieto plesni ? Myslite si , ze zit v sterilnom prostredi je prijemne ?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
No ale ja to mám u malých pavúkov. A ako sa mám toho zbaviť? Vybrať pavúka a vymeniť lignocel alebo ...adi napísal:Nechajte hubky rast !
- hollandian
- Dátum registrácie: 13. Apríla 2010, 11:15
vycisti to :D
daj si tam lignocel a mas stim pokoj pomiesaj ho s troskou raselinia ale len trochou zalezi od vlekosti terarka .... nedavaj tam ziadne drevo pokial nieje prevarene vo vriacej vode ,niekedy nepomaha ani to zalezi aj odtoho ako to vlhcis .. aci ten substrat cim to vlhcis neobsahuje nieco ,neaku chemikaliju ,niektori pouzivaju nadoby z rozprasovacou vktorich boli predtim chemikalie a desinfekcne prostriedki tak nato treba davat pozor... len keby nahodou ....
Re: vycisti to :D
OK. Vlhčím prevarenou vodou a ijekčnou striekačkou, je to praktickejsie ako rozprašovač. Ale odkedy som dal červenú žiarovku, tak to tam už v takej veľkej miere zatim nieje.hollandian napísal:daj si tam lignocel a mas stim pokoj pomiesaj ho s troskou raselinia ale len trochou zalezi od vlekosti terarka .... nedavaj tam ziadne drevo pokial nieje prevarene vo vriacej vode ,niekedy nepomaha ani to zalezi aj odtoho ako to vlhcis .. aci ten substrat cim to vlhcis neobsahuje nieco ,neaku chemikaliju ,niektori pouzivaju nadoby z rozprasovacou vktorich boli predtim chemikalie a desinfekcne prostriedki tak nato treba davat pozor... len keby nahodou ....
- hollandian
- hollandian
neviem ci sa s tym da suhlasit... dal som si jedno drevo co som nasiel vonku do lekarenskeho dezinfikatora na cca pol hodinu a aj tak ked som si ho dal do terarka tak som do par dni mal po celom dreve malu bielu chamrad nejakuZ0oMb3E napísal:ak sa zohreje na 80*C na 15 min nema sancu prezit nic
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
chvostskoky ...
ja ich mam rad, aspon netreba cistit chovne krabicky.
Alebo to boli roztoce ... lebo to by bol kus problem.
ja ich mam rad, aspon netreba cistit chovne krabicky.
Alebo to boli roztoce ... lebo to by bol kus problem.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
- hollandian
chvostskokz to neboli, tie som si zas priniesol ked som si kupil paprad v kvetinarstve...tie skakali veru riadne, no tie druhe male chrobaciky sa len velmi pomaly pohybovali a vyskytovali sa hlavne v okoli napajacky a tam kde bolo aspon trochu vlkho
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- hopko21587
- Dátum registrácie: 21. Januára 2010, 22:15
ked sa tu takto bavite o lignocelitak dnes som zazrel v kvetinarstve lignocel bol do kvetov a na vrchu bolo napisane ekologicky cisty tak nevem moze bit ak z kvetinarstva? ci len original co predavaju v chouproduktochlipo napísal:ja by som to radsej kupil n chovaku . pozeral som v baumaxe a tam stal 78 sk. este ked neboli €
Ja som nikdy nekupoval v chovprodukte kvetinárstvo mám bližšie .....hopko21587 napísal:ked sa tu takto bavite o lignocelitak dnes som zazrel v kvetinarstve lignocel bol do kvetov a na vrchu bolo napisane ekologicky cisty tak nevem moze bit ak z kvetinarstva? ci len original co predavaju v chouproduktochlipo napísal:ja by som to radsej kupil n chovaku . pozeral som v baumaxe a tam stal 78 sk. este ked neboli €
A ako poznamenal ZOoMb3E je to ten istý ... aspoň čo som si v KE všimol akurát iný obal to má sa mi zdá
- hopko21587
nop presne iny obal je tohoviaceja za taku istu cenuSturm napísal:Ja som nikdy nekupoval v chovprodukte kvetinárstvo mám bližšie .....hopko21587 napísal:ked sa tu takto bavite o lignocelitak dnes som zazrel v kvetinarstve lignocel bol do kvetov a na vrchu bolo napisane ekologicky cisty tak nevem moze bit ak z kvetinarstva? ci len original co predavaju v chouproduktochlipo napísal:ja by som to radsej kupil n chovaku . pozeral som v baumaxe a tam stal 78 sk. este ked neboli €![]()
A ako poznamenal ZOoMb3E je to ten istý ... aspoň čo som si v KE všimol akurát iný obal to má sa mi zdá
- hopko21587
zoomb3e ti si mi pisal co za spravu ?Sturm napísal:Ja som nikdy nekupoval v chovprodukte kvetinárstvo mám bližšie .....hopko21587 napísal:ked sa tu takto bavite o lignocelitak dnes som zazrel v kvetinarstve lignocel bol do kvetov a na vrchu bolo napisane ekologicky cisty tak nevem moze bit ak z kvetinarstva? ci len original co predavaju v chouproduktochlipo napísal:ja by som to radsej kupil n chovaku . pozeral som v baumaxe a tam stal 78 sk. este ked neboli €![]()
- hopko21587