Pomoc ohladom veku vtackara
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
-
rico escobar
- Dátum registrácie: 26. Apríla 2009, 16:13
Pomoc ohladom veku vtackara
caavte.... kupil som si pavuka,ale som sa zabudol spytat na vek tak by som chcel zistit aky je stary,ak sa to da podla velkosti... je to gramostola rosea a velkost okolo 7cm... ak niekto mozte pomozte 
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
7cm v nohách / v tele ?
Ale nepočítaj s tým, že ti to niekto určí s presnosťou na mesiace, ani na roky. Ak sa jedná o dospelú samičku s veľkosťou v tele 7 cm, môže byť bohvieako stará, keďže sa Grammostoly dožívajú pomerne vysokého veku.
Ale nepočítaj s tým, že ti to niekto určí s presnosťou na mesiace, ani na roky. Ak sa jedná o dospelú samičku s veľkosťou v tele 7 cm, môže byť bohvieako stará, keďže sa Grammostoly dožívajú pomerne vysokého veku.
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
1. vec - to nevies kliknut na HLADAT ?
2. vec - ak by si dal HLADAT - nasiel by si , X tem v kt. sa toto preberalo.
3. vec - urcovat vek vtackara podla velkosti je taka velka blbost ako ked chces spocitat vsetky stolicky na stadione. Jednoducho sa to neda tak jednoducho.
4. vec - ak by si HLADAL vedel by si, ze taketo nieco ti asi nik neporadi.
5. vec - ak ti aj niekto nico napise ber to cca 6mesiacov +/-

2. vec - ak by si dal HLADAT - nasiel by si , X tem v kt. sa toto preberalo.
3. vec - urcovat vek vtackara podla velkosti je taka velka blbost ako ked chces spocitat vsetky stolicky na stadione. Jednoducho sa to neda tak jednoducho.
4. vec - ak by si HLADAL vedel by si, ze taketo nieco ti asi nik neporadi.
5. vec - ak ti aj niekto nico napise ber to cca 6mesiacov +/-
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Boooooze ... sak u rosejky to je este staaale mladost v rozkveteNery napísal:Ee, u importních roseiek počítej radši plus mínus 6 let a ne měsíců5. vec - ak ti aj niekto nico napise ber to cca 6mesiacov +/-
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
tim sem myslil spíš že když si někdo tipne že tyhle velky roseice je cca 10 let tak muže počitat spiš s dvojnásobkem
Jo 20 neni pro roseiku asi až tak moc ale to nikdo neví 
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Jasne , ja som ta pochopil, snazil som sa len zazartovatNery napísal:tim sem myslil spíš že když si někdo tipne že tyhle velky roseice je cca 10 let tak muže počitat spiš s dvojnásobkemJo 20 neni pro roseiku asi až tak moc ale to nikdo neví
A este k veku vtackara a dozivani sa :
Vsetko sa odvyja od rychlosti metabolizmu konkretneho druhu.
Rosejky a mnoho horskych druhov ako aj Megaphobemy pripadne vela horskych druhov z Peru sa dozivaju vyssieho veku - teda pomaly rastu a ich metabolizmus je ovela pomalsi ako napr. stromaky zijuce v teplom tropickom podnebi.
To plati aj v chovoch, pokial chovance maju vyssiu teplotu a su casto krmene doziju sa menej, lebo vyssia teplota im zrychluje metabolizmus.
Pre to je dolezity pokles nocnej teploty a striedanie teplot v priebehu dna ci roka.