Akého škorpióna chováte...
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
- Dudo
- Moderátor - škorpióny
- Dátum registrácie: 18. Júna 2006, 12:02
- Kontaktovať užívateľa:
Akého škorpióna chováte...
Zdravíčko,dúfam,že sa táto tema ujme,keďže ste tu predovšetkým pavúčkari.Dole ste síce opísal i pár druhov,ale predpokladám,že to neni všetko
Ja momentálne chovám tieto druhy
Heterometrus spinifer,
Pandinus Imperatorov,
Parabuthus liosoma,
Mesobuthus eupeus,
Opisthophthalmus carinatus
a Euscorpius (zrejme carpathicus,chytený v chorvátsku )
Jednoznačne najkrajší je parabuthus liosoma... to je moja pýcha [/list][/code]
Ja momentálne chovám tieto druhy
Heterometrus spinifer,
Pandinus Imperatorov,
Parabuthus liosoma,
Mesobuthus eupeus,
Opisthophthalmus carinatus
a Euscorpius (zrejme carpathicus,chytený v chorvátsku )
Jednoznačne najkrajší je parabuthus liosoma... to je moja pýcha [/list][/code]
Naposledy upravil/-a Dudo v 17. Septembra 2006, 21:19, upravené celkom 1 krát.
Ahoj
No, dnes vecer ked budem mat cas tak sem nahadzem fotky a zopar slov o nich co ja chovam.
A. australis
A. bicolor
A. crassicauda
B. coriaceus
C. keyserlingi
P. imperator
P. transvaalicus
Su to uzasne zvierata.
No, dnes vecer ked budem mat cas tak sem nahadzem fotky a zopar slov o nich co ja chovam.
A. australis
A. bicolor
A. crassicauda
B. coriaceus
C. keyserlingi
P. imperator
P. transvaalicus
Su to uzasne zvierata.
Deep respect, brachy
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
Ahoj
No fota Buthakusov som dal na dalsie treba cakat, lebo su odfotene, len nemam cas skocit niekomu aby mi to dal na CD lebo moje PC je na urovni kosacky. Budu to detalnejsie zabery prosomy, klepiet, metasomy.
No fota Buthakusov som dal na dalsie treba cakat, lebo su odfotene, len nemam cas skocit niekomu aby mi to dal na CD lebo moje PC je na urovni kosacky. Budu to detalnejsie zabery prosomy, klepiet, metasomy.
Deep respect, brachy
by Shroom
by Shroom
-
- Dátum registrácie: 3. Decembra 2007, 16:43
Pandinus imperator
Hadogenes paucidens
Euscorpius tergestinus
Heterometrus spinifer
Opisthophtalmus boehmei
Liocheles australasiae
Babycurus gigas
Parabuthus transvalicus
Odonturus dentatus
Heterometrus mysorensis
Lychas mucronatus
Androctonus bicolor
Androctonus mauritanicus
Mesobuthus eupeus
Hadogenes paucidens
Euscorpius tergestinus
Heterometrus spinifer
Opisthophtalmus boehmei
Liocheles australasiae
Babycurus gigas
Parabuthus transvalicus
Odonturus dentatus
Heterometrus mysorensis
Lychas mucronatus
Androctonus bicolor
Androctonus mauritanicus
Mesobuthus eupeus
Naposledy upravil/-a Jean-Jacques v 10. Novembra 2008, 12:55, upravené celkom 1 krát.
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
Tak zatial mam len jedneho H.spinifera ale casom by som ich chcel viacerych.
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Heterometrus longimanus, ale v blízkej dobe pribudnú aj iní...
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
vidíš dobre ze si pripomenul predvčerom mi porodila dalšia samica longimanusa takže cca 3 týždne a sú ďalší,
inak mi pribudli spp. Parabuthusy,Hottentotty,Lychas mucronatus, to je asi všetko , nakupovať teraz nejdem nič, mám toho až až, takže skôr prerieďujem chov :wink :
prajem veľa šťastia v chove
inak mi pribudli spp. Parabuthusy,Hottentotty,Lychas mucronatus, to je asi všetko , nakupovať teraz nejdem nič, mám toho až až, takže skôr prerieďujem chov :wink :
prajem veľa šťastia v chove
dospelý samec cyriocosmus leetzi,nepáril..info SS