Babycurus jacksoni - problem s pohybom
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
Babycurus jacksoni - problem s pohybom
Ludia stala sa mi strašná haluz. mam doma 3kusy V 1zvleku.mno jeden zničoho nič prestal pobehovat s ničím inym nepohne okrem poslednych dvoch člankov na chvoste ked nanho fúknem.toto už trva dva dni.Je ako mrtvy.
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
Tady vůbec nejde o věk, zkus si třeba něco přečíst, aspoň nějaký základ tady na webu o štírech, tím se vyhneš takovým otázkám , a odpovědím, na které reaguješ jako útok na tebe, to co psal zombeee , určitě nebylo mířeno jen proti tobě, ale všeobecně.mi_hal napísal:nie tak som to nemyslel... počuj mam 25r. tak sa somnou nebav jak s nejakym 15r. debilkom pytal som sa objektívne kvoli tomu ze ci to moze trvat tyzden alebo viac... a nie kvoly tomu ze by som bol cely netrpezlivy.
Dej mu aspoň týden ještě.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
ok tak uz einstein nam vravel ze cas je relativny
a co sa tika poikilotermnych zivocichov je cas minoritnou velicinou pretoze vsetky fyziologicke prejavy organizmu su zavisle na vonkajsich podmienkach prostredia- hlavne teploty
nikde v predchadzajucich prispevkoch si nespomenul v akych podmienkach tvoje skorpiony drzis ak ich drzis niekde na spodnych hraniciach ich ekologickych nik tak sa necuduj ze im to u teba moze trvat dlhsie ako u inych chovatelov
tak isto porovnavat fyziologicke prejavy samostatnych dvoch organizmov i ked z jednej rodovej linie je takmer nemozne aj ked su drzane v rovnakych laboratornych podminkach.
a co sa tika poikilotermnych zivocichov je cas minoritnou velicinou pretoze vsetky fyziologicke prejavy organizmu su zavisle na vonkajsich podmienkach prostredia- hlavne teploty
nikde v predchadzajucich prispevkoch si nespomenul v akych podmienkach tvoje skorpiony drzis ak ich drzis niekde na spodnych hraniciach ich ekologickych nik tak sa necuduj ze im to u teba moze trvat dlhsie ako u inych chovatelov
tak isto porovnavat fyziologicke prejavy samostatnych dvoch organizmov i ked z jednej rodovej linie je takmer nemozne aj ked su drzane v rovnakych laboratornych podminkach.
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
mi_hal napísal:Ďakujem za odpovede, mno hladal som aj na stránkach venujúcich sa výlučne škorpionom a nedočítal som sa kolko môže byt taky škorpion nehybny. Každopadne ho necham napokoji. podmienky v ktorych chovam denná teplota 28c nočna23c vlhčím 2/3 lignocelu.
Tak ta teplota je bomba, vlhčení snad taky, měl by byt OK cobydup
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Ziaden druh nemoze trpiet uhynom v zajati ... to ako keby bola choroba si napisal.
Pokial to bol slaby jedinec, je to normalne, pokial neboli vhodne podmienky je to taktiez normalne. Ak bol v premanentnom strese tak je to taktiez normalne.
Zviera nemoze trpiet uhynom ... ono najprv trpi az potom hynie.
A to je dost velky rozdiel mam taky pocit.
Pokial to bol slaby jedinec, je to normalne, pokial neboli vhodne podmienky je to taktiez normalne. Ak bol v premanentnom strese tak je to taktiez normalne.
Zviera nemoze trpiet uhynom ... ono najprv trpi az potom hynie.
A to je dost velky rozdiel mam taky pocit.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.