Tliltocatl albopilosum (ex Brachypelma)
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Ludia pomôžte....neviem čo je s mojim pavučikom, je v 7-8 zvleku a dnes rano som ho našiel vysiaceho zo steny niejak čudne, troška som do neho šprtol no on sa vôbec ani nehne čo je s nim.....zatiaľ nohy nema pod sebou, čo mu je? dufam že sa nepoberie do pavučieho neba
....pomožte...........vôbec sa ani nepohne z miesta, ani nožkou nepohne 
tak dnes môj pavučik dobojoval, pobral sa do pavučieho neba
škoda ho bol fest pekny....ma to riadne mrzi len keby som vedel že prečo umrel...............a jedna zaujimavosť k tomu, ked som ho otočil na hore značky v brušku mal nahromadene kopu vody až tam mal taku ako vzduchovu bublinu .............. mohla by to byť ta tekutina ktora sa tvori pred zvlekom? lebo mal už isť do dalšieho zvleku, len neviem prečo z dňa na deň z ničoho nič zomrel 
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
daj jej temny a priestranny ukryt inak mozu nastat komplikacie ..., viac neskor, mozno, ponahlam sa 
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
kamosova samica urobila lozko na kokon, potom ho znicila a nasledne umrela - plna vajicok. Myslim si, ze to bol dosledok vyrusovania - a aj to, ze nemala ukryt. Tak v skratke.
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
lozko z pavuciny? ci si len zem na lozko upravila.
lebo moja si zem uz tyzden dozadu pripravila no stale nic.
spravil som jej teraz ten ukryt ako si vravel.
odparena bola cca pred 2 mesiacmi.
lebo moja si zem uz tyzden dozadu pripravila no stale nic.
spravil som jej teraz ten ukryt ako si vravel.
odparena bola cca pred 2 mesiacmi.
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
pavucinove lozko ...,
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
kaslite na zvleky ak mate velke sub a adult pavuky ...., aj tak sa ti zvlecie o pol roka ...,
Sak to nema zmysel u tak velkeho pavuka ..., a aj tak ako stale je to x na x-tu priblizne , nikdy to nie je ani len na 90% ... ked bobec 60 ...,
PS: Moze to byt kludne aj 13ty zvlek ... 5cm je dost nie ?
Sak to nema zmysel u tak velkeho pavuka ..., a aj tak ako stale je to x na x-tu priblizne , nikdy to nie je ani len na 90% ... ked bobec 60 ...,
PS: Moze to byt kludne aj 13ty zvlek ... 5cm je dost nie ?
tiež sa vam stava že vam pavuk namiesto pitia vody z napajačky chodi do mištičky na toaletu?
........... dnes som spozorobal u mojej B. albopilosi ako sa rozbehla k napajačke....najprv som si myslel že sa ide napiť no nakoniec sa otočila a vypačila tam zo seba taku maličku bobku
.....myslel som si že pavuči trus byva väčšinou taky biely ved viete aky ale moja albopiloska pravidelne sa chodi vykladať do napajačky a drnka tam take male kakance ako špendlikova hlavička....ma mat takyto trus?
dik za odp
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Je irelevantné rozoberať farbu a adekvátnosť pavúčej stolice - aspoň ťa to núti k tomu aby si jej častejšie menil vodu za čerstvúJacob napísal:tiež sa vam stava že vam pavuk namiesto pitia vody z napajačky chodi do mištičky na toaletu?........... dnes som spozorobal u mojej B. albopilosi ako sa rozbehla k napajačke....najprv som si myslel že sa ide napiť no nakoniec sa otočila a vypačila tam zo seba taku maličku bobku
.....myslel som si že pavuči trus byva väčšinou taky biely ved viete aky ale moja albopiloska pravidelne sa chodi vykladať do napajačky a drnka tam take male kakance ako špendlikova hlavička....ma mat takyto trus?
dik za odp
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
farba zavisi od prijatej potravy ked podam cvrcka je trus biely ked podam skrecka, minimys tak je z toho taka siva kopka nestastia (chlpy, kosti...)
a s tim spinenim do misky by som videl aj vyhodu jednak v tom ze ta to nuti mat stale u pavuka cerstvu vodu (Patmos) alebo menej caste vymienanie substratu
som tak isto nemal misky a spinili to kade tade teraz vsetko je v miske
a s tim spinenim do misky by som videl aj vyhodu jednak v tom ze ta to nuti mat stale u pavuka cerstvu vodu (Patmos) alebo menej caste vymienanie substratu
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Z0oMb3E napísal:farba zavisi od prijatej potravy ked podam cvrcka je trus biely ked podam skrecka, minimys tak je z toho taka siva kopka nestastia (chlpy, kosti...)
Trus a zbytky nezjedenej potravy su 2 rozdielne veci !!!