Kviz
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Kviz
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodora/lasiodora.htm
Snazime sa prinasat vzdy nieco nove a inovativne. Novy druh testov ma oproti staremu vacsiu mieru interaktivity. Prajem vela stastia.
Tlačidlá majú dvojaký charakter. Pri vyplňovaní testu a pri vyhodnotení testu. Pri vyplňovaní testu:
Vyčisti– vymaže Vami zadané hodnoty
Späť– vráti sa na predchádzajúcu otázku
Preskoč– vynechá otázku
Pošli– odošle Vami zvolenú odpoveď
Po vyplnení otázky a jej poslaní sa Vám objavy nejaká reakcia na odpoveď pričom kliknutím na plochu testu sa automaticky posunutie na ďalšiu otázku.
Na konci testu sú dva tlačidlá:
Koniec – ukončí Váš test
Opakuj Kvíz – dostanete sa spať na začiatok kvízu ale program Vám poskytne spätnú väzbu tým, že vám ukáže správne odpovede a porovná s vašimi.
Každé kliknutie na otázku a jej nasledovné odoslanie nám ukáže rôzne oznámenia aktuálne prvé na nami spravený krok.
Musíš zodpovedať otázku nato aby si mohol pokračovať – užívateľ musí odpovedať na otázku alebo kliknúť na tlačidlo preskoč inak nebude môcť v teste pokračovať.
Nezodpovedali ste celú odpoveď správne - užívateľ nezodpovedal celú otázku tak ako bola určená ale len jej časť.
Správne klikni na plochu pre pokračovanie – užívateľ zodpovedal celú otázku správe a môže ďalej pokračovať v teste.
Snazime sa prinasat vzdy nieco nove a inovativne. Novy druh testov ma oproti staremu vacsiu mieru interaktivity. Prajem vela stastia.
Tlačidlá majú dvojaký charakter. Pri vyplňovaní testu a pri vyhodnotení testu. Pri vyplňovaní testu:
Vyčisti– vymaže Vami zadané hodnoty
Späť– vráti sa na predchádzajúcu otázku
Preskoč– vynechá otázku
Pošli– odošle Vami zvolenú odpoveď
Po vyplnení otázky a jej poslaní sa Vám objavy nejaká reakcia na odpoveď pričom kliknutím na plochu testu sa automaticky posunutie na ďalšiu otázku.
Na konci testu sú dva tlačidlá:
Koniec – ukončí Váš test
Opakuj Kvíz – dostanete sa spať na začiatok kvízu ale program Vám poskytne spätnú väzbu tým, že vám ukáže správne odpovede a porovná s vašimi.
Každé kliknutie na otázku a jej nasledovné odoslanie nám ukáže rôzne oznámenia aktuálne prvé na nami spravený krok.
Musíš zodpovedať otázku nato aby si mohol pokračovať – užívateľ musí odpovedať na otázku alebo kliknúť na tlačidlo preskoč inak nebude môcť v teste pokračovať.
Nezodpovedali ste celú odpoveď správne - užívateľ nezodpovedal celú otázku tak ako bola určená ale len jej časť.
Správne klikni na plochu pre pokračovanie – užívateľ zodpovedal celú otázku správe a môže ďalej pokračovať v teste.
Naposledy upravil/-a Sceptic v 26. Októbra 2008, 20:32, upravené celkom 1 krát.
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Dobra pracicka ....,
A ta posledna otazka ma co povedat .----- ,
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Ak myslis otazku 10/10 .... Ak zle odpovies dostanes sa na inu vetvu, ktora ti upresni spravnu odpoved (respektivne ju vyvrati). Je to normalny princip vetveneho programu, ktory ti ma pomoct uvedomit si chybu. Ta dalsia vetva, ktora by mala pomocou principu postupnych krokov utvrdit tvoje nespravne odpovede za spravne, by mala byt trosku viacej rozsirujuca. Momentalne je to testovacia verzia aby som vedel ci to doma vsetkym funguje a je pochopeny princip odpovedania a doplnania testov. Typ testov, ktore vam ponukame splnaju standart pre AICC a SCROM. Ten test by napr. mohol byt castou vacsieho vyukoveho kurzu. Nasou snahou je vytvaranie aplikacii formou hry a zabavy, ktore by sa vam mali zafixovat a nabuduce ked budete kupovat napr: Euathlus pulcherrimaklaasi (jedna z otazok v teste) budete mat mozno na predajcu viacej otazok, pretoze si myslim, ze ciste sa to tu nikdy nepredavalo. Viz. temu Euathlus pulcherrimaklaasi na fore.adi napísal:Dobra pracicka ....,
Viacej tu:
http://www.kontis.sk/uvod_standardy.asp ... =standardy
Ak odpovies spravne ides hned na vysledky testu.
Ak si precital navod testu ponuka spatnu vazbu, kde si skontrolujes odpovede.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja som odpovedal nespravne ....., preto ta reakcia ....,
a temy s pokryzenymi a nespravne pourcovanymi druhmy by sme hadam mohli rozoberat do nekonecna , preto je fajn taky testik kt. sa bude drzat schvalenych a uznanych standardov v celosvetovom meradle, aby sa chovatelska verejnost vzdelavala tym najlahsim sposobom ...., ako s filmu Bil raz jeden polda ...., : Skola hrou !
Ja som veeelmi spokojny a musim vyslovit uznanie pre Vas co sa trapite aby sa to tu rozhybalo.
a temy s pokryzenymi a nespravne pourcovanymi druhmy by sme hadam mohli rozoberat do nekonecna , preto je fajn taky testik kt. sa bude drzat schvalenych a uznanych standardov v celosvetovom meradle, aby sa chovatelska verejnost vzdelavala tym najlahsim sposobom ...., ako s filmu Bil raz jeden polda ...., : Skola hrou !
Ja som veeelmi spokojny a musim vyslovit uznanie pre Vas co sa trapite aby sa to tu rozhybalo.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Opat som pre vas pripravil novy kviz. Uverejnujem na den testovaciu verziu, ak vsetko pojde ako ma zajtra vecer nahodim o nieco rozsireny kviz na hlavnu stranku. Prajem vela zabavy.
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... kviz_2.htm
Prosim piste sem len technicke otazky o funkcnosti popripade technickeho charakteru a neprezradzajte spravne odpovede . Ostatne PM.
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... kviz_2.htm
Prosim piste sem len technicke otazky o funkcnosti popripade technickeho charakteru a neprezradzajte spravne odpovede . Ostatne PM.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
naozaj fajn praca ..... a zistil som ze mam vazne nedostatky ..... nacase ist domov ....
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Pripravil som novy kviz. Testovacia verzia je pripravena na vase riesenia. Prajem vela zabavy.
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... kviz_3.htm
Privitam pripomienky o funkcnosti popripade technickeho charakteru. Ostatne PM.
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... kviz_3.htm
Privitam pripomienky o funkcnosti popripade technickeho charakteru. Ostatne PM.
- GaRoL
- Dátum registrácie: 10. Marca 2008, 18:57
- Kontaktovať užívateľa:
no neviem mne hadze vsetko zle a som si isti ze nieco mam dobre
Ale pre skusku som dal raz jednu odpoved a zle setko potom som dal druhu a zle... takze neviem
Ale pre skusku som dal raz jednu odpoved a zle setko potom som dal druhu a zle... takze neviem
A. geniculata 9. 0,1; N. chromatus 10. 1,0?; B. smithi 9. 0,1; P. regalis 6.; H. hercules 10. 0,1; A. insubtilis 5.;
a skorpiony: H. spinifer, P. imperator 0,1
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Ked oznacis pre teba spravnu odpoved musis kliknut na tlaciko posli nie dalej potom sa ti otazka nezarata medzi spravne. Ked na konci testu kliknes na spravne odpovede, dozvies sa kde si spravil chyby. Ak toto nie je pricina, potom by som sa sustredil na vedomostne nedostatky .GaRoL napísal:no neviem mne hadze vsetko zle a som si isti ze nieco mam dobre
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Mne ide všetko ako má, moje vedomosti síce zatiaľ nie su na najvyššej úrovni ale polovicu som mal:-) Najlepšie je to logo na konci, nechýbalo veľa a označil by som toho klauna, navrhujem ho používať Inak všetko funguje.
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- GaRoL
- Dátum registrácie: 10. Marca 2008, 18:57
- Kontaktovať užívateľa:
Sceptic napísal: Ked oznacis pre teba spravnu odpoved musis kliknut na tlaciko posli nie dalej potom sa ti otazka nezarata medzi spravne.
Ak toto nie je pricina, potom by som sa sustredil na vedomostne nedostatky .
Bola to pricina
A. geniculata 9. 0,1; N. chromatus 10. 1,0?; B. smithi 9. 0,1; P. regalis 6.; H. hercules 10. 0,1; A. insubtilis 5.;
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Velmi dobry ....
Len ma trosicka metie ked si dam spravne odpovede. Vo dvoch riadkoch tam je, ze co som oznacil ale co patri ku druhemu riadku neviem lebo pismo je cierne a aj podklad. Splyva to .... mozno by to chcelo aspon odtien sedej aby to bolo citatelne. Inak super .
100 bodov. .... nie tak zle
Len ma trosicka metie ked si dam spravne odpovede. Vo dvoch riadkoch tam je, ze co som oznacil ale co patri ku druhemu riadku neviem lebo pismo je cierne a aj podklad. Splyva to .... mozno by to chcelo aspon odtien sedej aby to bolo citatelne. Inak super .
100 bodov. .... nie tak zle
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kviz
Po dlhom case som opat pripravil kviz. Toto je jeho testovacia verzia. V pripade otazok alebo chyb mi prosim napiste PM.
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... z_2014.htm
Navod:
viewtopic.php?p=16906#p16906
http://www.lasiodora.sk/quizes/lasiodor ... z_2014.htm
Navod:
viewtopic.php?p=16906#p16906