Podklad do terarka

Ak ste začiatočník a chcete sa pýtať na základné veci, pýtajte sa práve tu

Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox

Milan.svk
Dátum registrácie: 28. Marca 2010, 11:52

Príspevok od užívateľa Milan.svk » 25. Júna 2010, 20:29

hmm neviem, ja osm to vyhodil lebo toho bolo za pol deci, ale v prirode sa tiez obcas stane ze nieco zhori, zhnije, alebo ja nevem a pavuky si tam ziju v pohode si myslim :) takze mu to asi nevadi, hmm hej ak to namocis, mozno to bude smrdet ako moč :D

Užívateľov profilový obrázok
otikdb
Dátum registrácie: 13. Januára 2010, 15:02

Príspevok od užívateľa otikdb » 26. Júna 2010, 12:24

Je to v pohode. Citim to az ked sa naklonim nad terarko. Ja som to nemal az tak zhorene, ale bolo to uz citit. D.
Príroda si vyberá za zábavu daň ďaleko vyššiu, ako by sa odvážil vyberať štát. (Vladimír Vondráček)

Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)

Milan.svk
Dátum registrácie: 28. Marca 2010, 11:52

Príspevok od užívateľa Milan.svk » 26. Júna 2010, 20:25

hmm poradim ti ... nikdy nevypekaj suchy lignocel, ked je vlhky alebo mokry tak sa nezpali tak lahko :) neska som to zistil, bo som ho zase zabudol v mikrovlnke :D ale nezhorel iba stihol uplne preschnut :D

pby
Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
Kontaktovať užívateľa:
Re: potrebujem poradit

Príspevok od užívateľa pby » 28. Júna 2010, 13:51

meo napísal:Ahojte, potreboval by som poradit,

Pred par dnami som vymienal jednomu z mojich pavukov substrat. Pouzil som raselinu z chov produktu. Pavuk stale chodi len a len po skle. Sem tam prebehne aj cez raselinu avsak dlho sa nej nezdrzi...

Uz som podobe zazil, ked som dal novy substrat, len este nikdy to netrvalo tak dlho...

Dakujem za radu
mne to robila B emilia ked som jej dal novi lignocel - ale daval som jej taky mierne vlhky (nobolo to skoro ani citit ale bol ) no a ked preschol uz bolo dobre - teraz som ju daval do noveho tera a dal som je uplne presuseny lignocel suchy ako slama :D a na moje mile prekvalenie nelezie po skle uz vobec a zdruzuje sa vylucne na lignoceli - treba zistit ci pavuk ktreho mas vyzaduje vylhky substrat ak ano tak ako vlhky a ak nie tak nech ho ma ason v plovici teraria uplne suchy a uvidis ze bude tam :)

zaciatocnik
Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31

Príspevok od užívateľa zaciatocnik » 28. Júna 2010, 13:54

čista raselina ? nepridaval is lignocel ? ja to davam vzdy tak ze prevlada lignocel a a raselina tvori tak 15 % substratu niektorim pavukom raselinu nedavam vobec
Obrázok

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .

http://www.facebook.com/groups/115582828528632/

pby
Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pby » 28. Júna 2010, 14:59

ja mam cisty lignocel - raselinu som nedaval.. mozno iba ked budem mat niekedy pauka ktory si to bude vyzadovat, inak lignocel sa mi zda lepsi

Aero
Dátum registrácie: 24. Mája 2010, 16:21
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Aero » 28. Júna 2010, 18:55

ja som zas mal na začiatku pavúka na čistej rašeline a prosperoval.
"The cycle of life and death continues. We will live, they will die."

Z0oMb3E
skúsený chovateľ
Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Z0oMb3E » 28. Júna 2010, 19:18

pavuk dokaze existovat na hocicom kludne aj na lesnej hrabanke, zemine zo zahrady...
lignocel a raselina su zauzivane hlavne pre to lebo sa daju pohodlne zohnat (vbehnes do zahr. potrieb a kupis) je to cistejsie (viac menej bez pesticidov) a dobre sa s nimi manipuluje (su v kocke alebo sacku)
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)

Napísať odpoveď