Lasiodora parahybana
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Lasiodora parahybana
cawte mam tohto pavuka 3 zvlek a neviem co mu mam dat zrat a v com ho mam drzat.Dik za odpovede
- gryf
- Dátum registrácie: 5. Novembra 2006, 13:59
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.lasiodora.sk/index.php?clano ... od_na_chov keby si chcel najdes!
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
lopo napísal:priprav sa na to ze ta tu niekto za chvilu zdrbe...sak chod na lasiodora.sk a tam mas vsetko
.......to je pravda ...... , co takto prehladat forum ......, a najdes .....
vid priklad ....
http://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php?t=20
a skus prelistovat dalsie stranky na fore -----. ¨
prajem prijemny chov ,,,,
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
mucha je pre parahybanu len mlska, hoci v prirode sa snou moc nestretne, skor by som povedal že muchu oblubuju stromove pavúky. ale to je v pohode, ak má tvoja parahybana malý abdpmen a vidís že by rada nieco zhltla kludne jej tú muchu daj. ona ju zožerie, ked je hladná.MiAro napísal:no zatial ju mam v krabicke od filmu mozno ju dam do niecoho vecieho ale nevedel som co jej mam dat zrat chcel som dat muchu ale nevedel som aku velku tak som sa radsej chcel opytat.Nevadi ak bude mucha alebo nieco ine vecsie ako pavuk??Je len v 3 zv. dik

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
pozri sa na to tak ....., ak pavukovy das aj nieco vecsie alebo rovnako velke ako je on .... je schopny to zabit a zozrat, tak je to v pohode ....., zaklad je davat take krmivo ktore mu neublizi .......,
vid priklad: parahybana 4zv.
vid priklad: parahybana 4zv.

- Razor
- Kontaktovať užívateľa:
ale nie kazdy pavuk zožere vacsie krmivo ako je on sam, napr, irminia, nezozerie takeho velekho cvrcka ako napr, geniculata, alebo crawshayi. vsak 6 zv crawshayi uz zerie dospelé cvrcky, to je len priklad....parahybana patri medzi velke pavuky takze teoreticky by mala zozrat aj vacsie ako je ona sama.

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
teoreticky ...., zalezi tiez ako je pavuk hladny ....., napr. 4zv maculata si poradi aj s dospelym cvrckom .... a to je mozno 2X taky velky ake ma telo pavuk .... 
- Razor
- Kontaktovať užívateľa:
no podla mna je úplne vhodý, a chovatelia ho kupujú aj pre svoju veľkosť do ktorej vie narásť, tento pavúk je lacný cca 60 sk 2zv. Aj ked nemá neakú výraznejšiu farbu, a jeho jed nepatrí medzi toxický, je celkom vhodný pre začiatočníka, tak ako chromatus, geniculata, brachypelmy, grammostoly , avicularie, psalmopoeusy... a dalšie, stačí si len vybraťChruno napísal:pocujte, mylite si ze je to pavuk vhodny aj pre zaciatocnika???

Je normalne ked si nasa Parahybana zacala upravovat povrch lignocelu ?
Je to u zemnych bezne? Doposial to nerobila. Este som ju pri tom nevidela a neviem akym sposobom to robi ale vytvara si male nenapadne priehlbinky.
V casti o rastlinach v terarku som citala, ze zemne a norove rastlinu za par dni uplne znicia. Ako ? Vykopu ju? Ohrzyu?
Na prosbu naseho najmladsieho som do rohu ktory pavuk ignoroval, posadila malicky potosovec. Zacala sa tam zdrziavat ale nesprava sa destrukcne.
Je to u zemnych bezne? Doposial to nerobila. Este som ju pri tom nevidela a neviem akym sposobom to robi ale vytvara si male nenapadne priehlbinky.
V casti o rastlinach v terarku som citala, ze zemne a norove rastlinu za par dni uplne znicia. Ako ? Vykopu ju? Ohrzyu?
Na prosbu naseho najmladsieho som do rohu ktory pavuk ignoroval, posadila malicky potosovec. Zacala sa tam zdrziavat ale nesprava sa destrukcne.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
a) zemne druhy si zvyknu prestavovat tera a priestor podla svojho ... niekedy aj viac krat ....
b) norove ... to mas jasne .... hlavne ak kopu noru
c) moje kitky nikdy pavuk neohryzal .... ani nenicil ...., dokonca aj cambredgei ked zapriadol kitku tak neumrela ale rastla dalej .....,
uvidime co urobi geniculata:
b) norove ... to mas jasne .... hlavne ak kopu noru
c) moje kitky nikdy pavuk neohryzal .... ani nenicil ...., dokonca aj cambredgei ked zapriadol kitku tak neumrela ale rastla dalej .....,
uvidime co urobi geniculata: