RAID a vtackare
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- SKUUUUUBI
- Dátum registrácie: 9. Októbra 2007, 16:33
- Kontaktovať užívateľa:
No u mna sem tam nieco take na hubebnie sa pouzije, no je to rozdiel pouzivat sprej sem- tam a raid do zasuvky co posobi permanentne. Tie spreje su v pohode ved nemame zemlanku tak sa aj niekedy vyvetra a na druhej strane inteligentny clovek a nebude sprejom lietat okolo terariek ani rodic ani surodenec predsa.
Re: RAID a vtáčkare
Zdravím, ja bych se chtěl spíš zeptat jak dluho po používání RAIDu je místnost pro sklípkany (vtáčkare) neobyvatelná?
Zůstávají rezidua látek hubících komáry dlouho ve vzduchu. Stačí dostatečně vyvětrat?
Zůstávají rezidua látek hubících komáry dlouho ve vzduchu. Stačí dostatečně vyvětrat?
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
Re: RAID a vtáčkare
Ja by som nestresoval, ešte na začiatku, z časti aj z neskúsenosti, ale predsa, v pohode som mal v zásuvke ten raid do zásuvky z ktorého sa uvolnuje tá tekutina. a výsledok, všetko OK ani náznak problémov, mal som vtedy iba jednu geniculatu, ale nemala žiadny problém, z časti asi preto že sú tam látky ktoré pôsobia primárne na komáre(muchy mi lietali po izbe akoby nič) a druhá vec nezabije to ani toho komára, iba oblbne, sadne na stenu a neštípe. to je moja skúsenosť, teraz by som to už asi neriskoval, predsa už by mi bolo lúto prísť o P.metallicu a podobne.
FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
Prípadne FB stránka Rybak exotics