Hysterocrates hercules
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
mylis sa cvabo, skutocny Hysterocrates hercules sa do chovov udajne ani nikdy nedostal a to co sa chova je uz totalna miesanina. Niektory skusny chovatelia vravia ze tento rod patri medzi najprekrizenejsie v chovoch vobec. Ani ja sam neviem ci toto je nejaky skutocny druh alebo len krizenec, v kazdom pripade predany mi bol ako Hysterocrates hercules, ale ani ten co ho rozmnozili (skuseny chovatel, od ktoreho som ho kupil) nemusi mat zarucene ze samica co mal a samec ktorym ju paril su ciste druhy.
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
cela afrika je velmi jedovata, je to podobne ako si pisal. V afrike je kazda korist vzacna a pavuk si nemoze dovolit aby sa mu nebodaj vyšmykla, uhryznutie musi byť smrteľnéPiXeL napísal:co sa tyka toxicity , co si o tom myslie ? je to tak silne ako ma napr. Stromatopelma alebo Poecilotheria ? , poznate pripad uhryznutia tymto chovancom ?
cvabo: neviem od koho si ich kupoval ale druh H. hercules nemáš
Ahoj
Ano do chovov sa herculesi nedostali a ani nas gigas asi nie je gigas. Pravdepodobne z prirody doniesli 2 farebne variacie alebo sp-cka. Kym sa nevyjasny situacia maly by sme dbat na to aby tie 2 farebne variacie sme neparily ale aby sme nechali 2 ciste linie.
Ano do chovov sa herculesi nedostali a ani nas gigas asi nie je gigas. Pravdepodobne z prirody doniesli 2 farebne variacie alebo sp-cka. Kym sa nevyjasny situacia maly by sme dbat na to aby tie 2 farebne variacie sme neparily ale aby sme nechali 2 ciste linie.
Deep respect, brachy
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri
''
by Shroom

,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri
by Shroom

Celkom zaujimavú a pre mna sokujucu informaciu som sa docital na http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=94389 ohladom Hysterocratesov, konkretne jeden chovatel dal do teraria nadobu s vodou a ked don nastahoval gigasa, tak ten namiesto kopania nory "zaliezol" do tej nadoby pod vodu a to na 35 minut !!
už som o niečom podobnom počul a neviem či nie akurát tu na fóre....RAE napísal:Celkom zaujimavú a pre mna sokujucu informaciu som sa docital na http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=94389 ohladom Hysterocratesov, konkretne jeden chovatel dal do teraria nadobu s vodou a ked don nastahoval gigasa, tak ten namiesto kopania nory "zaliezol" do tej nadoby pod vodu a to na 35 minut !!
....k tej toxicite na burze v Prievidzi jeden chovateľ predával štrkáčovce(hady) a jeden típek as ho pýtal že či sú jedovaté....že,či sa to dá porovnať s hercolesom lebo ho už 9x pohrýzol....dosť neuveriteľné ale keď som si ho prezrel tak by bol toho schopný....riaden exot
- FoXo
- Dátum registrácie: 18. Februára 2006, 23:11
- Kontaktovať užívateľa:
Mne vacsinou zvysky potravy alebo aj zvlecky nielen norove ale napr aj stromaky co si spravia hniezdo tak zvyknu pekne pred vstup mi to tam dat nech si to laskavo odpracemTryri napísal:Niekde som cital ze norovym sa neodporuca davat mys alebo podobne veci, kedze si korist zatiahne do nory a potom ak ju tam nahodou necha tak ten zvysok z tej mysy tam moze porobit pekny bordel.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
mojej lividumke som dal holica ... strcil som ho rovno do diery ..., lebo inak by ho nezjedla ....,
a pekne mi zvysky vyniesla hore ,,,,, . a uz tam ani nesmrdi ....
a pekne mi zvysky vyniesla hore ,,,,, . a uz tam ani nesmrdi ....
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
moj hercules (3zv) je uz pekny agresor ..., ked ho nieco vyrusi tak nie zeby sa schoval ,ale hned vylezie von a zacne skumat votrelca 
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com