sharky
Moderátor: Sceptic
Re: sharky
to si povedal ty Filip ze to je PRAVDEPODOBNE tcf x rcf , este ked bol mladsi , sorry v aktualizacii si len kopirujem a pisem zvleky toto ma upravit nenapadlo , mozem poslat detailne fotky ak by niekoho velmi zaujimalo ci naozaj ide o krizenca i ked pochybujem uz je celkom slusne vyfarbeny :p
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
nepamätám sa, že by som písal, že je to kríženec...pls hoď mi len na tú správusharky napísal:to si povedal ty Filip ze to je PRAVDEPODOBNE tcf x rcf , este ked bol mladsi , sorry v aktualizacii si len kopirujem a pisem zvleky toto ma upravit nenapadlo , mozem poslat detailne fotky ak by niekoho velmi zaujimalo ci naozaj ide o krizenca i ked pochybujem uz je celkom slusne vyfarbeny :p
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
keď nevieš, tak radšej prikúp samicu skús párenie a keby boli mladé tak skŕm, však vieš aký je už teraz bordel a tak či tak by si s murinusov nemal ani zisk, len by bola ďalšia neistota v chovoch. Ale však ty vieš 
FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
Prípadne FB stránka Rybak exotics
po Akvatera Trnava pribudlo :
Python reticulatus 1.0
Heterothele villosela 15 ks , rozdelene v krabickach po 5 ks
Holothele incei 2ks / 1 je Ophielov no mame ich spolu /
Davus fasciatum 3 zv
P.murinus
5-6 zv

Heterothele villosella - krpce

Holothele incei

Haplopelma minax

Pelinobius muticus / ex C. crawshayi /

Python reticulatus 1.0
Heterothele villosela 15 ks , rozdelene v krabickach po 5 ks
Holothele incei 2ks / 1 je Ophielov no mame ich spolu /
Davus fasciatum 3 zv
P.murinus

Heterothele villosella - krpce

Holothele incei

Haplopelma minax

Pelinobius muticus / ex C. crawshayi /

taaak nieco sa pozvliekalo ako male aviny , P .metallica, murinus rcf do 5 zv , chordatus , darlingi ale najvacsia udalost bude zvlek striaty ktora je pekne vyzrata a uz zapradená . po zvleku parime ...
some photos
P.metallica

P.striata

P.murinus rcf / povod - Blondi / na 5 zv pekne vyfarbena

C.darlingi

some photos
P.metallica

P.striata

P.murinus rcf / povod - Blondi / na 5 zv pekne vyfarbena

C.darlingi

Dnesne parenie prebiehalo asi tak ze samec vosiel do terarka , klopkal , samica odklopkavala ,po par min. vysla za nim ale samec sa zlakol a usiel na terarko , samica zasla do ukrytu a takto dokolecka asi 3-4 krat , nakoniec sla za nim hore a uz siel aj zasunut ale samici sa posmyklo a padla dole / boli v blbej polohe / , samec sa rozutekal po podlahe a mali sme co robit aby sme ho chytili , potom uz bol vystresovany a ani neklopal cize v blizkej dobe parenie opakujeme . pri pareni bol so mnou aj Ophiel .

btw dospel mi samec murinusa ak by mal niekto cerstvu adult samicu alebo sub na predaj tak by som mal zaujem diky
. a priebeh parenia mam natoceny , natocim este aj zajtra potom najllepsie zabery spojim a spravim video . snad to zajtra uz pojde .

btw dospel mi samec murinusa ak by mal niekto cerstvu adult samicu alebo sub na predaj tak by som mal zaujem diky
dobra fotka
Trencania vidime sa na akva tera? 
že sa vobec pytas
ked chodim na akvateru do ostravy , TT a neviem kam to je jasnéé
inak pozname sa ?
ked tak si ma pridaj na fb Đenis Čičo
zajtra alebo vo stvrtok poecky parim znovu
zajtra alebo vo stvrtok poecky parim znovu
nie nepozname sa ale pozeram ze mas na fb par rovnakych priatelov ako ja... ten trencin je ale maly 
hh
no poecky uz 2 krat po neuspesnom pareni / plachost samca / som nechal spolu , su spolu uz cca 24 hodin a nejavia znamky agresivity a klopkaju a klopkaju cize dufam ze ju odpari
mam nejake prirastky ale vsetko si to aktualizujem az po burze v TN a po balicku z ciech
no poecky uz 2 krat po neuspesnom pareni / plachost samca / som nechal spolu , su spolu uz cca 24 hodin a nejavia znamky agresivity a klopkaju a klopkaju cize dufam ze ju odpari
mam nejake prirastky ale vsetko si to aktualizujem az po burze v TN a po balicku z ciech
dlhsie som tu nebol , dost toho pribudlo a zajtra dam komplet zoznam ale nejake fotky -
Brachypelma albopilosum 0.2

Avicularia avicularia

Acanthoscurria geniculata

Heterothele villosella 15 ks

Heterothele villosella - samostatná jednotka

Pterinochilus chordatus

Iridopelma sp recife

Psalmopoeus irminia

Haplopelma minax

Poecilotheria metallica

Pelinobius muticus

Pterinochilus murinus rcf č 3 / zo 14
/

Pterinochilus murinus rcf c 5 / zo 14

Pterinochilus murinus rcf 6 / zo 14 /

Pterinochilus murinus tcf 2 / zo 4

Pterinochilus murinus tcf 1 / zo 4

Poecilotheria rufilata 0.1

Poecilotheria rufilata 1.0

rufilaty spolu

Theraphosa stirmi 3 zv cez 3 cm telo .. NOT BAD

Poecilotheria tigrinawesselli

Lasiodora striatipes

+ nové Latrodectus-ky

Brachypelma albopilosum 0.2

Avicularia avicularia

Acanthoscurria geniculata

Heterothele villosella 15 ks

Heterothele villosella - samostatná jednotka

Pterinochilus chordatus

Iridopelma sp recife

Psalmopoeus irminia

Haplopelma minax

Poecilotheria metallica

Pelinobius muticus

Pterinochilus murinus rcf č 3 / zo 14

Pterinochilus murinus rcf c 5 / zo 14

Pterinochilus murinus rcf 6 / zo 14 /

Pterinochilus murinus tcf 2 / zo 4

Pterinochilus murinus tcf 1 / zo 4

Poecilotheria rufilata 0.1

Poecilotheria rufilata 1.0

rufilaty spolu

Theraphosa stirmi 3 zv cez 3 cm telo .. NOT BAD

Poecilotheria tigrinawesselli

Lasiodora striatipes

+ nové Latrodectus-ky

paradne foto
hlavne tie poecky vzdy ked ich vidim mam chut hned 10 kupit .D
vcera mi dosiel samec Nhandu chromatus , zajtra skusam parenie , parenie P.rufilata prebieha asi tak ze samica v hniezde , samec bud pri nej alebo vylezeny na skle tak uvidime , striata by mala byt naparena.
mám dost noveho co nemam v dennicku , naposledy som daco bral minuly tyzden , teraz mi este na dalsi tyzden ma daco dojst tak si potom spravim aktualizaciu
a za 1/2 kokona ak by slo zhanam samce Brachypelma smithi , Lasiodora parahybana
mám dost noveho co nemam v dennicku , naposledy som daco bral minuly tyzden , teraz mi este na dalsi tyzden ma daco dojst tak si potom spravim aktualizaciu
a za 1/2 kokona ak by slo zhanam samce Brachypelma smithi , Lasiodora parahybana