Podklad do terarka
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Je to v pohode. Citim to az ked sa naklonim nad terarko. Ja som to nemal az tak zhorene, ale bolo to uz citit. D.
Príroda si vyberá za zábavu daň ďaleko vyššiu, ako by sa odvážil vyberať štát. (Vladimír Vondráček)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
- pby
- Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
- Kontaktovať užívateľa:
Re: potrebujem poradit
mne to robila B emilia ked som jej dal novi lignocel - ale daval som jej taky mierne vlhky (nobolo to skoro ani citit ale bol ) no a ked preschol uz bolo dobre - teraz som ju daval do noveho tera a dal som je uplne presuseny lignocel suchy ako slamameo napísal:Ahojte, potreboval by som poradit,
Pred par dnami som vymienal jednomu z mojich pavukov substrat. Pouzil som raselinu z chov produktu. Pavuk stale chodi len a len po skle. Sem tam prebehne aj cez raselinu avsak dlho sa nej nezdrzi...
Uz som podobe zazil, ked som dal novy substrat, len este nikdy to netrvalo tak dlho...
Dakujem za radu
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
čista raselina ? nepridaval is lignocel ? ja to davam vzdy tak ze prevlada lignocel a a raselina tvori tak 15 % substratu niektorim pavukom raselinu nedavam vobec

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
pavuk dokaze existovat na hocicom kludne aj na lesnej hrabanke, zemine zo zahrady...
lignocel a raselina su zauzivane hlavne pre to lebo sa daju pohodlne zohnat (vbehnes do zahr. potrieb a kupis) je to cistejsie (viac menej bez pesticidov) a dobre sa s nimi manipuluje (su v kocke alebo sacku)
lignocel a raselina su zauzivane hlavne pre to lebo sa daju pohodlne zohnat (vbehnes do zahr. potrieb a kupis) je to cistejsie (viac menej bez pesticidov) a dobre sa s nimi manipuluje (su v kocke alebo sacku)
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)